Libnet.ro
UNICEF

12:45

Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Adevărul Adevărul,
Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Simona Halep a obtinut, miercuri, victoria cu numarul 500 a carierei, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier de la Dubai. Constanteanca in varsta de 28 de ani a revenit dupa un start greoi si s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 7-67) in fata reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur 45 WTA), dupa doua ore de lupta si o minge de meci salvata. continuă pe Adevărul

WTA Dubai: Simona Halep, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una buna pentru favoritele de la Dubai. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2), Aryna Sabalenka 7), Petra Martic 8) si Garbine Muguruza 9) s-au calificat in sferturi. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se afla Elise Mertens si Anastasia Pavlyuchenkova.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Simona Halep va juca si in proba de dublu - Cu cine va face echipa

Simona Halep 2 WTA) va evolua si in proba de dublu din cadrul turneului Premier de la Dubai. Romanca va face echipa cu germana Julia Goerges 31 WTA).

WTA Dubai: Adversara pe care Simona Halep o va intalni in turul doi

Simona Halep a aflat, luni, numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Dubai, competitie care face parte din categoria Premier.

Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai. Fanii o vad rar imbracata asa. Foto

Simona Halep a participat aseara la petrecerea jucatoarelor de la Dubai, lucru care a incantat-o, din ce se poate observa in imagini. Sportiva noastra a ales o rochie diferita de cele pe care le-a mai purtat pana acum la evenimente. Simona Halep, aparitie surpriza la petrecerea jucatoarelor de la Dubai Simona Halep participa in aceasta .

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka.

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu 1-6, 6-2, 7-6 7), miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari.

Simona Halep, calificare cu emotii in sferturile turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi in ierarhia mondiala, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu .

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )