Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka. continuă pe Hotnews

Cine transmite la tv meciul de tenis Simona Halep Ons Jabeur. Cand se joaca partida de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cine transmite la tv meciul .

WTA Dubai: Simona Halep va juca si in proba de dublu - Cu cine va face echipa

Simona Halep 2 WTA) va evolua si in proba de dublu din cadrul turneului Premier de la Dubai. Romanca va face echipa cu germana Julia Goerges 31 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una buna pentru favoritele de la Dubai. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2), Aryna Sabalenka 7), Petra Martic 8) si Garbine Muguruza 9) s-au calificat in sferturi. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se afla Elise Mertens si Anastasia Pavlyuchenkova.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

WTA Dubai: Adversara pe care Simona Halep o va intalni in turul doi

Simona Halep a aflat, luni, numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Dubai, competitie care face parte din categoria Premier.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu

Perechea Simona Halep Julia Goerges a parasit turneul Premier de la Dubai inca din runda inaugurala, cele doua pierzand confruntarea cu dublul Makoto Ninomiya Zhaoxuan Yang.

WTA Dubai: Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, una in care Simona Halep va debuta la competitia de categorie Premier. Halep vs Ons Jabeur va fi al patrulea meci de pe arena centrala.

Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Simona Halep a obtinut, miercuri, victoria cu numarul 500 a carierei, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier de la Dubai. Constanteanca in varsta de 28 de ani a revenit dupa un start greoi si s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 7-67) in fata reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur 45 WTA), dupa doua ore de lupta si o minge de meci salvata.

WTA: Romania, cinci jucatoare in TOP 100; Simona Halep se mentine pe 2

Romania are in aceasta saptamana 5 jucatoare in Top 100 WTA, cel mai important salt avandu-l Patricia Maria Tig se afla pe 84, dupa ce a urcat 21 de pozitii). Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 5. 796 de puncte acumulate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )