Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Dunarea Calarasi - Botosani 0-1

Online Sport Online Sport,
LIVE Dunarea Calarasi - Botosani 0-1

Etapa a 10-a din playout este deschisa, marti, de meciul Dunarea Calarasi - Botosani. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul . continuă pe Online Sport

LIVE Dunarea Calarasi - Botosani (18:15)

Etapa a 10-a din playout este deschisa, marti, de meciul Dunarea Calarasi - Botosani. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Dunarea Calarasi - Botosani 0-2

Etapa a 10-a din playout este deschisa, marti, de meciul Dunarea Calarasi - Botosani. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Dunarea Calarasi - Botosani

Etapa a 10-a din playout a fost deschisa, marti, de meciul Dunarea Calarasi - Botosani. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1, play-out: Dunarea Calarasi vs FC Botosani 0-2 / Fulop si Golofca, decisivi pentru oaspeti

Dunarea Calarasi a pierdut meciul disputat, pe teren propriu, in fata celor de la FC Botosani, scor 2-0, in etapa a zecea din play-out-ul Ligii I. in urma acestui rezultat, echipa antrenata de Dan Alexa ramane pe pe penultima pozitie in clasament, la un punct in spatele celor de la Hermannstadt si doua de FC Voluntari.

Dunarea Calarasi se afunda spre retrogradare. Botosani e aproape salvata!

Echipa Dunarea Calarasi ramane pe loc retrogradabil dupa meciul cu FC Botosani din etapa a 10-a, pierdut de formatia lui Dan Alexa, cu 0-2, pe teren propriu.

Dunarea Calarasi, obligata sa castige cu Botosani

Ajunsa pe loc direct retrogradabil dupa etapa a 9-a din playout, echipa Dunarea Calarasi nu poate juca decat la victorie meciul de marti cu FC Botosani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )