Libnet.ro
UNICEF

09:00

ROMANIA - SUEDIA Optimism bazat pe, aproape, nimic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROMANIA - SUEDIA Optimism bazat pe, aproape, nimic

Echipa nationala de fotbal va disputa, maine, pe Arena Nationala, prima parte a dublei decisive pentru calificarea la Euro 2020. Calculele sunt simple, in meciul cu Suedia singura varianta este victoria, dupa care urmea and 172;za partida cu Spania, in care, din start, esecul nu poate fi luat in calcul. Fotbalisti, fosti fotbalisti, oficiali, antrenori si suporteri sunt destul de optimisti inaintea acestor meciuri. Pe ce se bazeaza? Greu de spus, in niciun caz pe parcursul tricolorilor din actualele preliminarii. Daca dam la o parte victoriile cu Malta si Feroe, ramanem cu cele doua egaluri cu Norvegia si cu infrangerile cu Suedia si Spania. Practic suntem precum un om care a fost la un pas sa se inece, de mai multe ori, la strand, dar este convins ca poate traversa Dunarea inot, tur - retur. continuă pe Ziarul Bursa

Meciul Romania Suedia decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Miza e uriasa

Romania Suedia este meciul care decide soarta lui Cosmin Contra la echipa nationala. Selectionerul trebuie sa ii motiveze pe tricolori sa castige partida cu nordicii, apoi sa obtina un punct in deplasarea din Spania pentru a se califica la Euro 2020. in caz contrar, Federatia Romana de Fotbal FRF) ar putea renunta la serviciile .

Brigada italiana la Romania - Suedia

UEFA a anuntat cine va arbitra meciul Romania - Suedia din preliminariile EURO 2020.

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

Metrorex, decizie importanta inainte de meciul Romania-Suedia. Pana la ce ora va circula, vineri, metroul

Anuntul a venit din partea Metrorex, luni, si ii vizeaza pe fanii care vor urmari meciul Romania-Suedia, de pe stadion. Decizia a fost una foarte importanta si vestea a fost una imbucuratoare pentru locuitorii din Capitalp, care sperau sa poata reveni acasa cu un mijloc de transport in comun. Metrorex, decizie importanta inainte de meciul .

Romania-Suedia EURO 2020. Metrorex, anunt important pentru suporterii care merg pe stadion

Romania-Suedia EURO 2020 Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, conform unui comunicat Metrorex.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )