Libnet.ro
UNICEF

12:46

Frankfurt - Inter Milano, socul serii de joi in Europa League

Online Sport Online Sport,
Frankfurt - Inter Milano, socul serii de joi in Europa League

Echipele Eintracht Frankfurt si Internazionale Milano tin capul de afis, joi seara, in prima mansa a optimilor de finala in Europa League. continuă pe Online Sport

Europa League: Programul meciurilor tur din optimi - Napoli, duel cu Salzburg pe San Paolo; Inter joaca in deplasare cu Eintracht Frankfurt

Primele confruntari din faza optimilor de finala ale Europa League vor avea loc joi. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale rundei se anunta a fi cel dintre Eintracht Frankfurt si Inter, meciul tur urmand sa se dispute in Germania, pe Commerzbank-Arena. Napoli va juca prima mansa pe San Paolo, in compania celor de la Salzburg, in timp ce Chelsea va primi vizita celor de la Dinamo Kiev.

Programul meciurilor de joi din prima mansa a optimilor Europa League

Seara de joi e dedicata primelor meciuri din faza optimilor de finala in Europa League.

Europa League, optimi: Arsenal, invinsa de Rennes in mansa tur (scor 3-1); Villarreal, victorie in deplasare cu Zenit (scor 3-1)

Rennes si Villarreal au obtinut victorii la diferenta de doua goluri, joi, in partidele din prima mansa a optimilor de finala ale Europa League la fotbal.

Doi romani joaca diseara in optimile Europa League

Romania nu are nici o echipa in optimile de finala ale Europa League, insa va avea diseara doi jucatori romani pe teren.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )