Libnet.ro
UNICEF

11:15

LiveScore Juventus vs Atletico si Manchester City vs Schalke (de la ora 22:00) - Echipele de start

Hotnews Hotnews,
 LiveScore Juventus vs Atletico si Manchester City vs Schalke (de la ora 22:00) - Echipele de start

Marti se vor stabili alte doua echipe care merg in sferturile Champions League. Cel mai asteptat duel al serii se va da intre Juventus si Atletico Madrid, pe Allianz Stadium. in mansa tur, Batrana Doamna a rezistat timp de 77 de minute, insa echipa lui Diego Simeone a lovit de doua ori in ultimul sfert de ora. Italienii spera in continuare la o calificare si, tinand cont de ce s-a intamplat saptamana trecuta cu Ajax si United, orice este posibil. Pe Etihad Stadium se intalnesc Manchester City si Schalke. Cetatenii au castigat cu 3-2 in tur si sunt mari favoriti la calificare, mai ales ca formatia din Bundesliga traverseaza o perioada extrem de dificila. Partidele vor avea loc de la ora 22:00 si vor fi transmise in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si Look si LiveScore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveScore Juventus vs Atletico 1-0: Ronaldo inscrie cu capul / Manchester City vs Schalke 3-0: Dubla pentru Aguero, gol Sane (Pauza)

Marti se vor stabili alte doua echipe care merg in sferturile Champions League. Cel mai asteptat duel al serii se va da intre Juventus si Atletico Madrid, pe Allianz Stadium. in mansa tur, Batrana Doamna a rezistat timp de 77 de minute, insa echipa lui Diego Simeone a lovit de doua ori in ultimul sfert de ora. Italienii spera in continuare la o calificare si, tinand cont de ce s-a intamplat saptamana trecuta cu Ajax si United, orice este posibil. Pe Etihad Stadium se intalnesc Manchester City si Schalke. Cetatenii au castigat cu 3-2 in tur si sunt mari favoriti la calificare, mai ales ca formatia din Bundesliga traverseaza o perioada extrem de dificila. Partidele vor avea loc de la ora 22:00 si vor fi transmise in direct pe Digi Sport, Telekom Sport si Look si LiveScore pe HotNews. ro.

Champions League: Juventus vs Atletico 3-0: Ronaldo intoarce scorul din tur cu un hat-trick / Manchester City vs Schalke 7-0: Cetatenii s-au calificat in sferturi

Cristiano Ronaldo a stralucit in meciul serii din Champions League. Lusitanul a reusit un hat-trick, iar echipa sa a intors scorul din tur, calificandu-se in sferturile competitiei. A fost 3-0 pentru Juventus in fata celor de la Atletico care au castigat cu 2-0 in tur), echipa spaniola dand dovada de o lipsa de ambitie de neinteles. in cealalta partida a serii, Manchester City a zdrobit-o pe Schalke, scor 7-0 10-2 la general), si va fi prezenta in urnele pentru tragerea la sorti de vineri.

Juventus vs Atletico si Manchester City vs Schalke, meciurile serii / A mai ramas loc de vreo surpriza? Juventus spera sa intoarca soarta calificarii (2-0 pentru Atletico in tur)

Marti se vor stabili alte doua echipe care merg in sferturile Champions League. Cel mai asteptat duel al serii se va da intre Juventus si Atletico Madrid, pe Allianz Stadium. in mansa tur, Batrana Doamna a rezistat timp de 77 de minute, insa echipa lui Diego Simeone a lovit de doua ori in ultimul sfert de ora. Italienii spera in continuare la o calificare si, tinand cont de ce s-a intamplat saptamana trecuta cu Ajax si United, orice este posibil. Pe Etihad Stadium se intalnesc Manchester City si Schalke. Cetatenii au castigat cu 3-2 in tur si sunt mari favoriti la calificare, mai ales ca formatia din Bundesliga traverseaza o perioada extrem de dificila.

LIVE Liga Campionilor: Juventus - Atletico si Manchester City - Schalke (22:00)

Seara de marti aduce doua noi dueluri in returul optimilor Ligii Campionilor, meciuri pe care le transmitem live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

LIVE Liga Campionilor: Juventus - Atletico si Manchester City - Schalke

Seara de marti aduce doua noi dueluri in returul optimilor Ligii Campionilor, meciuri pe care le transmitem live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

LIVE Liga Campionilor: Juventus - Atletico 1-0 si Manchester City - Schalke 1-0

Seara de marti aduce doua noi dueluri in returul optimilor Ligii Campionilor, meciuri pe care le transmitem live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

Asa am trait Liga Campionilor: Juventus - Atletico 3-0. Hattrick Ronaldo! City o spulbera pe Schalke cu un scor ireal

Seara de marti a adus doua noi dueluri in returul optimilor Ligii Campionilor, meciuri pe care le-am transmis live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

Premier League: Raheem Sterling, hat-trick pentru Manchester City (3-1 vs Watford) / Rezultatele zilei

Manchester City a invins-o fara prea mari probleme pe Watford, scor 3-1, pe teren propriu, si s-a distantat la patru puncte in fruntea ierarhiei Premier League Liverpool are un meci mai putin). Raheem Sterling a reusit un hat-trick in doar 13 minute pentru cetateni.

Juventus - Atletico, meciul serii in Liga Campionilor

Echipele Juventus Torino si Atletico Madrid se infrunta, marti seara, pentru un loc in sferturile de finala din Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )