Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Online Sport Online Sport,
Tucudean, etalonul Ligii 1 la echipa nationala. Cele mai multe goluri si selectii in 2018

Nu mai putin de 16 jucatori din Liga 1 Betano au evoluat in campania nationalei Romaniei din Liga Natiunilor, iar echipele FCSB, CFR Cluj si U Craiova aduna cele mai multe selectii. continuă pe Online Sport

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

Firmele din Romania au cele mai multe taxe din Europa Centrala si de Est INFOGRAFIC

Un raport efectuat de PwC in privinta usurintei cu care o companie medie isi poate plati taxele si impozitele catre stat, arata ca Romania si Bulgaria au de platit 14 taxe si impozite anual, dublu fata de numarul taxelor platite in Letonia si Polonia.

Cod galben de polei in mai multe judete din tara. Care sunt zonele afectate

Mai multe avertizari Cod galben de polei sunt in vigoare in mai multe judete din tara, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ALERTA METEO: La cat va ajunge stratul de zapada in Romania in aceasta saptamana! Mai multe judete sunt in pericol!

Meteorologii anunta, pentru saptamana 19-25, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ. Cele mai mari ninsori din sudul tarii, in luna noiembrie, din ul.

A dormit cu cadavrul mamei in casa mai multe saptamani. Politistii au avut nevoie de mandat de perchezitie pentru a intra in locuinta

Descoperire macabra intr-un sat din Vaslui, unde a fost nevoie de un mandat de perchezitie si interventia mascatilor pentru a scoate din casa cadavrul unei femei. Fiica defunctei a dormit cu cadavrul mamei in casa timp de mai multe saptamani.

Emanatii de gaze toxice intr-un laborator de chimie de la UPG. Mai multe persoane acuza probleme medicale. Un etaj al universitatii a fost evacuat de urgenta

Mai multe persoane care se aflau in incinta unui corp de cladire al Univeristatii Petrol Gaze din Ploiesti acuza probleme respiratorii. Se pare ca cineva ar fi folosit un gaz toxic intr-o incapere.

Google a cazut in mai multe regiuni ale lumii

O pana misterioasa a facut inaccesibil motorul de cautare Google in mai multe parti din Statele Unite si Europa, dar si in alte zone ale lumii.

Prins de politisti pe strada dupa ce a furat mai multe articole de imbracaminte dintr-un magazin

Un adolescent de 18 ani este cercetat pentru furt, dupa ce a sustras mai multe geci dintr-un magazin si a incercat sa se faca nevazut cu ele, fiind prins de oamenii legii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )