Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep a anuntat cooptarea lui Artemon Apostu-Efremov in echipa sa

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a anuntat cooptarea lui Artemon Apostu-Efremov in echipa sa

Simona Halep a anuntat, sambata, pe pagina sa de Facebook, cooptarea in echipa sa a lui Artemon Apostu-Efremov. Fotografia postata de jucatoarea de tenis din Constanta este insotita de mesajul: Bine ai venit in casa de nebuni, Arti. Suntem fericiti sa te avem in echipa. continuă pe Hotnews

Simona Halep a adus un nou membru in echipa, dupa despartirea de Daniel Dobre: Bun-venit la casa de nebuni!

Simona Halep a adaugat un nou membru in echipa sa, dupa despartirea de Daniel Dobre. Artemon Apostu Efremov, in varsta de 40 de ani, fostul antrenor al Irinei Begu, va lucra impreuna cu Darren Cahill.

FOTO Simona Halep a inceput pregatirea - Numele nou care se afla in echipa campioanei de la Wimbledon

Simona Halep a inceput miercuri pregatirea pentru noul sezon competitional, campioana de la Wimbledon postand pe contul personal de Instagram fotografii dintr-o sala de forta din Dubai. Alaturi de Simona se afla chiar din prima zi Darren Cahill.

Cum l-a impresionat Simona Halep pe Darren Cahill. Imaginea asta spune tot

Simona Halep a terminat sezonul 2019, dar trage tare la antrenamente pentru a fi pusa la punct pentru competitiile la care va participa in luna ianuarie. Campioana de la Wimbledon se afla in Dubai, alaturi de echipa ei. La ultimul antrenament l-a impresionat pe Darren Cahill. Simona Halep se pregateste pentru noul sezon. L-a impresionat .

Simona Halep si Bianca Andreescu au primit aceeasi nota pentru anul 2019. Ce le asteapta din 2020

Simona Halep a primit nota 9 la finalul sezonului 2019 din partea italienilor de la OK Tennis. Aceeasi nota a primit-o si sportiva canadiana de origine romana Bianca Andreescu. Singura nota de 10 a fost primita de liderul mondial al ierarhiei feminine, Ashleigh Barty. Simona Halep si Bianca Andreescu au primit nota 9 pentru sezonul .

Simona Halep, de partea dureroasa a celei mai mari surprize a sezonului! WTA a publicat topul socurilor din 2019

Simona Halep a suferit cea mai surprinzatoare infrangere din 2019 in tenisul feminin, anunta WTA, publicand topul celor mai mari cinci surprize ale sezonului. Romanca a fost destabilizata de o schimbare tactica nebuneasca propusa de Taylor Townsend, nereusind sa isi ajusteze jocul suficient de mult pentru a contra cele 106 atacuri la fileu ale americancei.

Matura, increzatoare. E mai periculoasa. Simona Halep a primit o nota mare pentru evolutia din 2019

Simona Halep a primit una dintre cele mai mari note pentru evolutia din sezonul 2019, intr-o ancheta a publicatiei italiene OK Tennis. Romanca a convins datorita triumfului de la Wimbledon si a prestatiei excelente din finala cu Serena Williams, primind nota 9.

Wozniacki se retrage din tenis, la doar 29 de ani, la turneul la care a dat cea mai mare batalie a carierei, cu Simona Halep

Daneza Caroline Wozniacki a anuntat, vineri, ca Australian Open 2020 va fi ultimul turneu din cariera sa. Fostul lider mondial se va desparti de lumea tenisului profesionist pe terenurile care i-au adus, in 2018, singurul titlu de Mare Slem al carierei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )