Libnet.ro
UNICEF

17:15

Simona Halep si noul antrenor - Cum vede Mihaela Buzarnescu aceasta alegere

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si noul antrenor - Cum vede Mihaela Buzarnescu aceasta alegere

Artemon Apostu-Efremov a facut echipa in acest sezon cu Mihaela Buzarnescu, iar pe finalul anului a facut pasul in staff-ul Simonei Halep. Miki este de parere ca fostul lider WTA a facut o alegere inspirata, Arti fiind un antrenor cu experienta, un antrenor placut. continuă pe Hotnews

Serie A: Giuseppe Iachini, noul antrenor al echipei Fiorentina

Clubul Fiorentina a anuntat, luni, ca noul antrenor al echipei italiene este Giuseppe Iachini, care ii succede in functie lui Vincenzo Montella.

Cu cine s-a iubit Simona Halep, inainte de Toni Iuruc. Barbatii din viata ei au trezit mereu interesul presei

Simona Halep este numarul 1 WTA de 35 de saptamani si a castigat Roland Garros. in viata privata, este o femeie extrem de discreta si se fereste de speculatiile presei. Simona Halep este printre putinele sportive care au reusit sa tina la o parte viata privata de sub lumina reflectoarelor. Chiar si asa, Theo Marius .

Zi neagra pentru Simona Halep. Suferinta mare pentru campioana, dupa ce Nicusor a murit

Cu ceva vreme in urma, va povesteam de antrenamentele Simonei Halep din Dubai, inaintea primului mare turne de tenis, din 2020, din Australia. Astazi Simona s-a intors in tara pentru a fi alaturi de familie, in perioada sarbatorilor. Zi neagra pentru Simona Halep intr-o postare pe facebook Simona anunta, acum o ora, ca a revenit .

INCENDIAR! Simona Halep a dat cartile pe fata! S-a aflat TOTUL despre RELATIA cu Ion Tiriac! Fanii sunt ULUITI

Jucatoarea de tenis Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru revista americana Forbes despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si in ce fel acesta i-a impactat cariera. Unii spun ca.

Site-ul WTA: Simona Halep, trei declaratii memorabile in 2019

Trei dintre declaratiile date de Simona Halep in 2019 fac parte din topul citatelor realizat de WTA pentru sezonul incheiat. De asemenea, canadianca Eugenie Bouchard a intrat in aceasta categorie dupa ce si-a exprimat uimirea fata de fizicul sportivei din Romania.

Simona Halep termina anul pe primul loc in preferintele fanilor

Pentru a doua oara in cariera jucatoarea Simona Halep a incheiat un an competitional pe prima pozitie in ierarhia intocmita de WTA pe baz preferintelor fanilor din intreaga lume.

Fanii au votat! Simona Halep, cea mai iubita jucatoare din circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favori.

Simona Halep, Favorita Fanilor in circuitul WTA pentru al treilea an consecutiv

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favorita a Fanilor in circuitul WTA, a anuntat, vineri, site-ul oficial al asociatiei.

VIDEO Simona Halep, favorita fanilor pentru al treilea sezon consecutiv

Simona Halep, locul 4 mondial, a fost aleasa pentru a treia oara la rand favorita fanilor intr-un sezon, intr-o ancheta realizata de WTA.

Anuntul FABULOS al WTA pentru Simona HALEP: Ea este NUMARUL 1

Simona Halep a ramas preferata fanilor chiar daca nu mai este locul 1 mondial. Potrivit unui clasament WTA, romanca a fost aleasa pentru al treilea an consecutiv favorita fanilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )