Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cupa Africii pe Natiuni 2019, amnata cu o saptamna din cauza ramadanului

Hotnews Hotnews,
 Cupa Africii pe Natiuni 2019, amnata cu o saptamna din cauza ramadanului

Startul editiei din acest an a Cupei Africii pe Natiuni la fotbal CAN 2019), care va avea loc in Egipt, a fost amanat cu o saptamana, pana pe 21 iunie, din cauza ramadanului, a anuntat directorul competitiei, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Import record de energie electrica, din cauza fenomenelor meteo extreme

Din cauza fenomenelor meteo extreme, Romania a ajuns la importuri record de energie electrica. Sambata seara, productia nationala de energie electrica a scazut masiv, iar consumul a trebuit acoperit.

VREMEA. Din cauza conditiilor meteo, sute de localitati au ramas fara energie electrica. Cine sunt oamenii afectati

Ministerul Afacerilor Interne informeaza, printr-un comunicat transmis duminica dimineata, ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile erau, la ora 7,00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati di.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, zeci de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile

Sute de copaci au cazut in Bucuresti, in ultimele 24 de ore, din cauza ploii inghetate, zeci de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, in intervalul orar 07:00-13:00, 750 de solicitari in Bucuresti si avea 450 in asteptare. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, peste o suta de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile

Sute de copaci au cazut in Bucuresti, in ultimele 24 de ore, din cauza ploii inghetate, peste o suta de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, pana la ora 17. 00, 960 de cazuri si avea in curs de solutionare alte 800. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, peste 200 de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile UPDATE

Sute de copaci au cazut in Bucuresti din cauza ploii inghetate, peste o suta de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, pana duminica dimineata, 1. 800 de cazuri. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

Doua sectoare de autostrada si un alt sector de drum national, inchise din cauza poleiului

Doua sectoare de autostrada, respectiv A2, intre Lehliu si Drajna judetul Calarasi), si A3, intre Municipiul Bucuresti si Centura Capitalei, sunt inchise circulatiei sambata dimineata din cauza poleiului si a ploii inghetate, a anuntat Compania.

VIDEO Olympique Marseille vs OSC Lille 1-2 / Meciul a fost ntrerupt 38 de minute din cauza unei petarde

Formatia OSC Lille a invins, vineri, in deplasare, echipa Olympique Marseille, scor 2-1, in urma unui meci intrerupt 38 de minute din cauza incidentelor.

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte

Diana Ghisoiu a murit, la doar 24 de ani, din cauza meningitei. Care sunt simptomele acestei boli crunte. Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )