Libnet.ro
UNICEF

22:32

Andy Murray si Serena Williams, eliminati in optimi la dublu mixt, la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Andy Murray si Serena Williams, eliminati in optimi la dublu mixt, la Wimbledon

Echipa formata din britanicul Andy Murray si americanca Serena Williams a fost eliminata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Andy Murray si Serena Williams, invinsi de principalii favoriti in optimile probei de dublu mixt

Echipa formata din britanicul Andy Murray si americanca Serena Williams a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Raluca Olaru si croatul Franco Skugor, eliminati in sferturi la dublu mixt

Perechea Raluca OlaruFranco Skugor RomaniaCroatia), cap de serie numarul 12, a ratat, joi, calificarea in semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon.

VIDEO Serena Williams, serviciul primit de la un barbat si returul care sfideaza orice defensiva

Andy Murray si Serena Williams au obtinut calificarea in optimile probei de dublu mixt de la Wimbledon, iar americanca a reusit lovitura zilei pe serviciul lui Fabrice Martin.

Wimbledon: Raluca Olaru a invins-o pe Venus Williams la dublu mixt si s-a calificat in optimi

Raluca Olaru si croatul Franko Skugor s-au calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon.

VIDEO Wimbledon, ziua 9: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Venus isi face selfie in tribuna, Andy Murray ii cara bagajele Serenei si copilul de mingi care putea accidenta un jucator

Ziua a 9-a de la Wimbledon a fost dedicata in principal sferturilor de finala de pe tabloul masculin. Toata lumea sau aproape toata) este fericita, vom avea inca un FEDAL in program, Federer si Nadal urmand sa se dueleze vineri pe Central. Eliminata prematur, Venus isi face selfie-uri in tribune, Serenei ii cara bagajele Andy Murray, iar unul dintre copiii de mingi a fost aproape sa accidenteze un jucator. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a noua zi de concurs de la Wimbledon.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Wimbledon: Raluca Olaru si Franko Skugor s-au calificat in sferturile probei de dublu mixt

Raluca Olaru si croatul Franko Skugor s-au calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la Wimbledon. Cei doi au invins cuplul Alicja RosolskaNikola Metkic PoloniaCroatia, favorit 6), scor 6-2, 6-2, dupa o ora si sase minute de joc.

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata ei

Aflata pentru al doilea an consecutiv in finala de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit la conferinta de presa despre partida cu Simona Halep. Americanca a avut cuvinte de lauda despre Halep, precizand ca nu poate fi subestimata. Serena a afirmat ca nu a uitat infrangerea in fata romancei la Turneul Campioanelor 2014, scor 6-2, 6-0).

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

Ce spune Serena Williams despre finala de la Wimbledon cu Simona Halep

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 10 WTA va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a trecut, joi, in semifinale de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )