Libnet.ro
UNICEF

06:45

Avertismentul lui Strycova pentru Simona Halep. Ce spune despre sansele romancei in finala cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Avertismentul lui Strycova pentru Simona Halep. Ce spune despre sansele romancei in finala cu Serena Williams

Eliminata fara drept de apel de catre Serena WIlliams in semifinalele turneului de la Wimbledon, Barbora Strycova a vorbit despre meciul cu jucatoarea din SUA. continuă pe Adevărul

Salt spectaculos pentru Simona Halep in clasamentul WTA

Calificarea in finala de la Wimbledon aduce pentru Simona Halep si o urcare semnificativa in ierarhia mondiala.

Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: Trebuie sa serveasca bine si variat. Eu as servi si-n corpul Serenei

Martina Navratilova castigatoare a 18 titluri de Grand Slam) a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep trebuie sa joace in lung de linie impotriva Serenei Williams si ca ii recomanda romancei sa serveasca variat, chiar si spre corpul adversarei, pentru a avea sanse in finala de la Wimbledon.

Zi istorica pentru Simona Halep la Wimbledon

Daca la Roland Garros Simona Halep crede ca a scris istorie, si a scris, pagini si mai mari de glorie pot fi adaugate in firava istorie a tenisului romanesc, odata cu finala de la Wimbledon de astazi.

Roger Federer, mesaj pentru Simona Halep: Trebuie sa ai mentalitate de invingator, sa stii ca meriti sa fii aici

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a declarat ca romanca trebuie sa aiba o mentalitate de invingatoare si sa se gandeasca ca si-a castigat dreptul de a juca ultima etapa a competitiei.

De la campion, pentru campioana. Mesajul emotionant al lui Gica Hagi pentru Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: Cuvintele sunt prea mici...

Gica Hagi, antrenorul si patronul clubului Viitorul Constanta, a publicat un mesaj emotionant pentru Simona Halep, dupa ce romanca a trimfat, sambata, la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici. Felicitari,.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Ce crede australianul ca nu trebuie sa faca jucatoarea noastra

Darren Cahill se afla la Londra, alaturi de Simona Halep, chiar daca nu in calitate de antrenor al acesteia, ci ca si comentator tv.

Performante remarcabile pentru Simona Halep si Serena Williams. Sunt singurele jucatoare care au reusit asta in ultimii trei ani

Simona Halep si Serena Williams se vor intalni in finala turneului de la Wimbledon, programata azi, de la ora 16.

Val de ironii dupa ce Dancila a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep: Stiti macar in ce tara se tine Wimbledon-ul?

Felicitarile pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dancila, au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii intreband-o ironic daca Liviu Dragnea a vazut si el meciul sau daca victoria Simonei era in programul de guvernare.

Fabulos! Simona Halep in finala de la Wimbledon

Dupa 43 de ani de asteptare Romania are un nou reprezentant in finala de simplu de la Wimbledon. Ilie Nastase a jucat doua finale, in 1972 si 1976, iar acum este randul pentru Simona Halep sa lupte pentru trofeul pus in joc, unul dintre cele mai ravnite din tenisul mondial.

Viorica Dancila, mesaj pentru Simona Halep dupa victoria de la Wimbledon: Felicitari campioanei noastre pentru meciul exceptional

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru Simona Halep, la scurt timp dupa ce aceasta a invins-o in semifinala de la Wimbledon pe Elina Svitolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )