Libnet.ro
UNICEF

15:30

BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea; Irina Bara, eliminata in runda inaugurala

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea; Irina Bara, eliminata in runda inaugurala

Irina Begu 112 WTA) s-a calificat in turul al doilea la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Aleksandra Krunic Serbia, 101 WTA). in alta partida disputata marti, Irina Bara 184 WTA), beneficiara unui wild card, a fost eliminata in runda inaugurala de Jaimee Fourlis Australia, 284 WTA). continuă pe Hotnews

VIDEO BRD Bucharest Open: Anastasija Sevastova, campioana en-titre, in turul al doilea dupa un meci de trei ore cu Ana Bogdan Romanca, la trei puncte de victorie

Anastasija Sevastova Letonia, detinatoarea trofeului, 11 WTA si principala favorita) s-a calificat in turul al doilea al turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Ana Bogdan 127 WTA), scor 5-7, 7-64), 7-5. Meciul a durat trei ore si doua minute.

BRD Bucharest Open: Viktoria Kuzmova, Laura Siegemund si Aliona Bolsova, in turul al doilea Patricia Maria Tig, pe tabloul principal

Luni au avut loc primele partide de pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open. Favorite precum Viktoria Kuzmova Slovacia, 54 WTA, favorita 2), Laura Siegemund Germania, 77, 6) si Aliona Bolsova Zadoinov Spania, 88, 7) s-au calificat in turul al doilea. Patricia Maria Tig a trecut de calificari si o va intalni in primul tur pe Anna Bondar Ungaria, 193 WTA).

Begu, in optimi la BRD Bucharest Open

Irina Camelia Begu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat .

BRD Bucharest Open: Patricia Maria Tig, in turul al doilea dupa o victorie categorica

Patricia Maria Tig, venita din calificari, s-a calificat in turul al doilea la BRD Bucharest Open. Romanca a trecut de Anna Bondar Ungaria, 193 WTA, lucky loser), scor 6-2, 6-1, dupa o ora si sase minute de joc.

Irina Begu, Elena Ruse si Jaqueline Cristian, spectacol la Kids Day BRD Bucharest Open 2019

Irina Begu, Elena Ruse si Jaqueline Cristian au facut fericiti zeci de copii care au venit pe Arenele BNR pentru a participa si la editia din acest an a BRD Bucharest Open Kids Day.

BRD Bucharest Open: Opt romance vor evolua marti in proba de simplu - Programul complet al zilei

A doua zi de intreceri de la BRD Bucharest Open va fi una plina pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Elena-Garbiela Ruse, Jacqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Irina Bara si Patricia Maria Tig vor evolua in primul tur al probei de simplu.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian a castigat in trei seturi duelul cu Sorana Cirstea

Jaqueline Cristian 210 WTA), beneficiara unui wild card, a produs surpriza in primul tur la BRD Bucharest Open, reusind sa o elimine din competitie pe Sorana Cirstea 81 WTA), favorita numarul 5. Jucatoarea de 21 de ani s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-2.

BRD Bucharest Open: Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur de Kristyna Pliskova

Alexandra Cadantu 214 WTA), ajunsa pe tabloul principal in calitate de lucky loser, a fost eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open. Romanca a fost invinsa in doua seturi de Kristyna Pliskova 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 7-5, 6-1.

VIDEO Laura Siegemund, cea mai frumoasa lovitura in prima zi la BRD Bucharest Open

Laura Siegemund Germania, 77 WTA) a avut cea mai frumoasa lovitura in prima zi de intreceri de la BRD Bucharest Open. in meciul din runda inaugurala cu Anhelina Kalinina Ucraina, 137 WTA), Siegemund a reusit un drop-shot de senzatie, in setul al doilea, la scorul de 4-3, 15-0 in favoarea sa.

Patricia Tig s-a calificat in optimile de finala ale BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Patricia Tig a invins-o, marti, pe unguroaica Anna Bondar 193 WTA) cu scorul de 6.

ştiri din Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )