Libnet.ro
UNICEF

21:15

Elise Mertens a analizat in amanunt jocul Biancai Andreescu. Ce a putut spune despre jocul sportivei de 19 ani

Adevărul Adevărul,
Elise Mertens a analizat in amanunt jocul Biancai Andreescu. Ce a putut spune despre jocul sportivei de 19 ani

Eliminata in sferturile de finala de la US Open de Bianca Andreescu, Mertens a fost intrebata la conferinta de presa despre atuurlle jucatoarei cu origini romanesti care reprezinta Canada. continuă pe Adevărul

Digisport: Presa canadiana, la picioarele Biancai Andreescu dupa calificarea in semifinalele US Open: A uimit lumea tenisului

Presa din Canada e in extaz dupa calificarea Biancai Andreescu in semifinalele US Open, dupa victoria cu 3-6, 6-2, 6-3 in fata belgiencei Elise Mertens.

Antrenorul Biancai Andreescu: Nu credeam sa obtina o transformare atat de rapida fata de acum un an

Jucatoarea canadiana de tenis de origine romana Bianca Andreescu a facut un salt gigantic pe durata unui an atat in ierarhia WTA, cat si la Flushing Meadows, unde miercuri o va infrunta in sferturi pe belgianca Elise Mertens, cap de serie 25, dupa ce anul trecut era eliminata in primul tur al calificarilor pentru US Open, relateaza Reuters.

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

Bianca Andreescu se califica in semifinale la US Open, dupa 3-6, 6-2, 6-3 cu Elise Mertens. Urmeaza un meci greu cu Belinda Bencic VIDEO

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in semifinale la US Open, dupa ce a invins-o in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat 2 ore si 3 minute. Sportiva canadiana de origine romana se afla in premiera in semifinala unui turneu de Grand .

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de la US Open

Bianca Andreescu Elise Mertens este duelul din sferturile de finala US Open asteptat cu sufletul la gura de iubitorii sportului alb. Partida este programata miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Europsort. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live video si .

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, a invins-o pe Elise Mertens, 3-6 6-2 6-3, si s-a calificat in semifinalele US Open 2019. La doar 19 ani, a 15-a tenismena a lumii este in fata unei.

EXCLUSIV Primul antrenor al Biancai Andreescu da verdictul: Are mentalul mai puternic decat cel al Simonei Halep

Primul antrenor al Biancai Andreescu a vorbit despre calitatile jucatoarei care a inceput tenisul in Romania, iar acum e revelatia sezonului in circuitul WTA.

Povestea nestiuta a Biancai Andreescu, revelatia din lumea tenisului. Mama ei s-a intors cu ea in Romania, dar au fost gonite

La doar 19 ani,Bianca Andreescu are cea mai spectaculoasa ascensiune din tenisul feminin din acest an, inregistrand pana acum 43 de victorii si doar patruinfrangeri! Nascuta la Missis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )