Libnet.ro
UNICEF

20:45

Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Online Sport Online Sport,
Kiki Bertens, eliminata in semifinale la Roma. Simona Halep ajunge pe locul trei

Simona Halep va fi numarul trei mondial in clasamentul pe care WTA il va da publicitatii luni dupa ce turneul de la Roma se va fi incheiat. continuă pe Online Sport

Kiki Bertens pierde dramatic semifinala cu Konta, Halep ramane pe podiumul topului WTA si dupa turneul de la Roma

Infrangerea suferita de Kiki Bertens in penultimul act de Roma, 7-5, 5-6, 2-6, cu Johanna Konta, o mentina pe jucatoarea olandeza in spatele Simonei Halep in clasamentul mondial.

WTA Roma: Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 3-6 / Halep paraseste competitia in turul doi

Finalista in ultimii doi ani la turneul de la Roma, Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata inca din turul al doilea primul meci jucat) la actuala editie. Drumul romancei a fost oprit de Marketa Vondrousova 44 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut si la Indian Wells. Cehoaica a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-3, dupa un meci care a durat doua ore si 10 minute. in setul decisiv, Halep a acuzat probleme medicale la piciorul stang.

WTA Roma: Naomi Osaka, forfait - Kiki Bertens, in semifinale fara sa joace

Invingatoare joi in fata Mihaelei Buzarnescu in faza optimilor, Naomi Osaka 1 WTA) a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului cu Kiki Bertens din sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Nipona a acuzat o accidentare la mana si nu a dorit sa forteze o accidentare si mai grava inainte de startul Roland Garros-ului 26 mai - 9 iunie).

Kiki Bertens ameninta locul doi ocupat de Simona Halep

Eliminata in turul doi la Roma, jucatoarea Simona Halep risca sa piarda locul doi in clasamentul WTA.

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie.

WTA Roma: Johanna Konta, prima finalista / Victorie in trei seturi in fata lui Kiki Bertens

Johanna Konta 42 WTA) este prima finalista a competitiei de la Roma, dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens 4 WTA), scor 5-7, 7-5, 6-2, dupa doua ore si 50 de minute de joc. in urma acestui rezultat, Simona Halep mai poate fi depasita doar de Karolina Pliskova in clasamentul WTA, daca cehoaica va castiga turneul.

Naomi Osaka, abandon la WTA Roma: Veste deloc buna pentru Simona Halep

Naomi Osaka, liderul mondial din tenisul feminin, a abandonat inainte de sfertul de finala cu Kiki Bertens de la WTA Roma, acuzand o accidentare la mana dreapta, potrivit gsp. ro. Desi la prima vedere ne-am putea.

Pe ce loc ar putea ajunge Simona Halep de luni in clasamentul WTA. Schimbari posibile

Simona Halep ar putea cobori pe locul patru in clasamentul WTA, la finalul turneului de la Roma, potrivit Mediafax. Sunt luate in calcul rezultatele surprinzatoare in timpul competitiei din capitala Italiei. Din aceasta cauza, Halep risca sa ajunga de pe pozitia a doua pe pozitia a patra. Trebuie tinut cont de faptul ca jucatoarea Kiki [] .

Simona Halep, eliminata de la Roma! Grave probleme medicale

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma. Numarul 2 WTA a pierdut in fata sportivei Marketa Vondrousova, in 3 seturi, cu scorul de 6-2, 5-7, 3-6. Simona a acuzat probleme musculare, dar a tras tare sa termine meciul pe teren. Partida s-a jucat cu o zi intarziere din cauza ploii torentiale care [] .

Simona Halep, eliminata in turul secund al turneului de la Roma! Romanca a avut probleme medicale in setul decisiv

Simona Halep paraseste turneul de la Roma inca din turul secund. Romanca a fost eliminata surprinzator de Marketa Vondrousova 19 ani, 44 WTA) dupa un meci in care a acuzat o accidentare,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )