Libnet.ro
UNICEF

06:15

Korea Open: Ana Bogdan, eliminata in optimi dupa ce a castigat cu 6-0 primul set si a servit pentru meci in decisiv

Hotnews Hotnews,
 Korea Open: Ana Bogdan, eliminata in optimi dupa ce a castigat cu 6-0 primul set si a servit pentru meci in decisiv

Venita din calificari, Ana Bogdan 143 WTA) s-a oprit in optimile turneului WTA International de la Seul, dupa ce a fost invinsa de americanca Kristie Ahn 93 WTA), scor 0-6, 6-4, 7-62). continuă pe Hotnews

Korea Open: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul intai de o sportiva venita din calificari

Mihaela Buzarnescu, locul 101 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur la Korea Open, in timp ce Ana Bogdan, locul 143 WTA, a reusit calificarea in runda secunda.

Ana Bogdan pierde la Seul dupa ce a servit pentru meci

Jucatoarea Ana Bogdan a pierdut dramatic intalnirea cu Kristie Ahn din Statele Unite, miercuri, in turul 2 la Korea Open de la Seul.

Ana Bogdan, eliminare dramatica la Korea Open. Cum a pierdut dupa ce a luat primul set cu 6-0 si a servit pentru meci

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 143 WTA, venita din calificari, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 0-6, 6-4, 7-6 2), de americanca Kristie Ahn, locul 93 WTA, in turul al doilea al Korea Open.

Korea Open: Patricia Maria Tig, calificata in optimi dupa un meci de trei ore

Patricia Maria Tig 124 WTA) s-a calificat in optimile de la Korea Open, turneu de categorie International care se disputa la Seul. Romanca a trecut de Danka Kovinic 117 WTA, Muntenegru), scor 6-4, 3-6, 7-63), dupa o lupta de trei ore.

WTA Seul: Patricia Tig si Ana Bogdan au ajuns pe tabloul principal; Jaqueline Cristian, eliminata in ultimul tur al calificarilor

Patricia Maria Tig 140 WTA si cap de serie numarul 5) si Ana Bogdan 142 WTA si cap de serie numarul 6) s-au calificat pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International de la Seul. Jaqueline Cristian 210 WTA si cap de serie numarul 10) a fost eliminata de Timea Babos in ultimul tur al calificarilor.

Patricia Tig si Ana Bogdan, pe tabloul principal de la Seul

Jucatoarele Patricia Tig si Ana Bogdan au trecut de calificare pentru a juca pe tabloul de simplu de la Seul, Coreea de Sud.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )