Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania, alaturi de Bianca Andreescu: Cand se vor juca semifinalele de la US Open in aceasta noapte

Adevărul Adevărul,
Romania, alaturi de Bianca Andreescu: Cand se vor juca semifinalele de la US Open in aceasta noapte

Cu Simona Halep eliminata repede la Flushing Meadows, iubitorii tenisului din tara sunt acum conectati la US Open prin parcursul formidabil al Biancai Andreescu 15 WTA). continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, performanta istorica. Este in semifinalele US Open, dupa un sfert nebun cu Elise Mertens (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, a invins-o pe Elise Mertens, 3-6 6-2 6-3, si s-a calificat in semifinalele US Open 2019. La doar 19 ani, a 15-a tenismena a lumii este in fata unei.

Cand se joaca Bianca Andreescu Elise Mertens, in sferturile de finala US Open

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale unui turneu de Grand Slam, dupa ce a trecut de Taylor Townsend locul 116 WTA) cu 6-1, 4-6, 6-2 in optimile US Open. Bibi va juca impotriva sportivei Elise Mertens locul 26 WTA), miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00.

VIDEO Bianca Andreescu, revenirea de la 0-1 la seturi cu Mertens si calificarea in semifinalele US Open: Cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste la US Open poate cele mai frumoase momente de pana acum ale carierei. La prima participare pe tabloul principal de la Flushing Meadows, jucatoarea canadianca de origine romana s-a calificat in premiera in semifinalele unui Grand Slam, dupa ce a revenit de la 0-1 in fata belgiencei Elise Mertens 26 WTA). Cred ca m-am luptat foarte tare pentru a ajunge in acest punct, deci cred ca merit sa fiu aici si sper sa pot merge pana la capat, a spus sportiva in varsta de 19 ani.

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Bianca Andreescu are Canada la picioare. Presa de peste Ocean exulta, dupa calificarea in semifinale: Seria excelenta continua

Bianca Andreescu, canadiana de origine romana proaspat calificata in semifinalele US Open, are presa din Canada la picioare, potrivit disport. ro. Bianca Andreescu a devenit prima canadianca ajunsa in.

Cine transmite la TV meciul Bianca Andreescu Taylor Townsend, in optimile de la US Open

Bianca Andreescu 19 ani, locul 15 WTA) a invins-o pe Karoline Wozniacki cu scorul de 6-4, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala la US Open. Sportiva canadiana de origine romana va juca impotriva americancei Taylor Townsend, care a eliminat-o pe Simona Halep in turul 2. Meciul este transmis in direct de postul de .

VIDEO Bianca Andreescu, dupa calificarea in semifinale la US Open: Cineva sa ma ciupeasca. Sigur e adevarat?

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a declarat, miercuri noapte, dupa calificarea in semifinale la US Open, ca a reusit ceva incredibil, mai ales ca anul trecut juca in calficari la Flushing Meadows.

US Open Bianca Andreescu, in semifinale dupa victoria cu Mertens Duel cu Bencic

Bianca Andreescu Canada, 15 WTA) este pentru prima oara intr-o semifinala de Grand Slam dupa ce a trecut in sferturi la US Open de belgianca Elise Mertens, scor 3-6; 6-2; 6-3. Ea va juca pentru un loc in finala contra Belindei Bencic Elvetia, 12 WTA).

Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu. Mesaj dur pentru Taylor Townsend

Simona Halep ar putea fi razbunata de Bianca Andreescu, canadianca prin ale caror vene curge sange de oltean, in optimile US Open, unde va evolua, in aceasta noapte, impotriva lui Taylor Townsend. Simona Halep, razbunata de Bianca Andreescu Simona Halep si Sorana Carstea ar putea fi razbunate de Bianca Andreescu, pentru care urmeaza o a .

Cu cine joaca Bianca Andreescu, dupa ce s-a calificat in sferturi la US Open. Elise Mertens este pe locul 26 WTA

Bianca Andreescu locul 15 WTA) s-a calificat in sferturile de finala la US Open, dupa ce a invins-o pe Taylor Townsend, sportiva care le-a eliminat pe Simona Halep si Sorana Cirstea. Bibi o va intalni in sferturi pe Elise Mertens locul 26 WTA) miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 18:00. Bianca Andreescu Elise .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )