Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cupa Hopman: Roger Federer a nvins-o pe Serena Williams la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Cupa Hopman: Roger Federer a nvins-o pe Serena Williams la dublu mixt

Echipa formata din Roger Federer si Belinda Bencic Elvetia) a invins cuplul Frances Tiafoe/Serena Williams SUA), intr-un meci din grupa B a Cupei Hopman, scor 4-2, 4-33). Aceasta a fost prima confruntare directa dintre Federer si Williams au castigat 43 de titluri de Grand Slam in total). continuă pe Hotnews

Cupa Hopman: Roger Federer, punct pentru Elvetia naintea primului meci cu Serena Williams

Roger Federer 3 ATP) i-a adus primul punct Elvetiei in confruntarea cu SUA, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-1, pe Frances Tiafoe 39). Fedex si Serena Williams 43 de Grand Slam-uri in total) se vor intalni in premiera in meciul de dublu mixt.

Cupa Hopman: Roger Federer, victorie lejera n fata lui Cameron Norrie

Roger Federer, locul trei mondial si campion en-titre al Cupe Hopman, a adus primul punct Elvetiei in confruntarea cu Marea Britanie din Grupa B, dupa ce l-a invins, scor 6-1, 6-1, pe Cameron Norrie 91 ATP).

VIDEO Cupa Hopman: Roger Federer, victorie lejera n fata lui Cameron Norrie

Roger Federer, locul trei mondial si campion en-titre al Cupe Hopman, a adus primul punct Elvetiei in confruntarea cu Marea Britanie din Grupa B, dupa ce l-a invins, scor 6-1, 6-1, pe Cameron Norrie 91 ATP).

Cupa Hopman: Grecia a nvins SUA, cu Serena Williams n echipa, scor 2-1

Chiar daca Serena Williams a castigat meciul de simplu, impotriva Mariei Sakkari, echipa Statelor Unite a fost invinsa de Grecia, scor 2-1, in Grupa B a Cupei Hopman.

Cupa Hopman: Elvetia, cu Roger Federer n echipa, a trecut cu 3-0 de Marea Britanie

Atractia zilei de duminica la Cupa Hopman, competitie de tenis rezervata echipelor mixte, ce se desfasoara la Perth Australia) si inaugureaza sezonul 2019, a fost evident marea revenire a elvetianului Roger Federer, care si-a condus echipa la victoria cu 3-0 in fata Marii Britanii, in Grupa B.

Cupa Hopman: Alexander Zverev si Angelique Kerber aduc victoria Germaniei n fata Spaniei

Alexander Zverev 4 ATP) si Angelique Kerber 2 WTA) au asigurat victoria Germaniei impotriva Spaniei in Grupa A a Cupei Hopman, dupa ce i-au invins pe David Ferrer 126 ATP), respectiv Garbine Muguruza 18 WTA). Ambele meciuri s-au terminat dupa trei seturi.

Cupa Hopman: Ashleigh Barty, victorie n doua seturi cu Alize Cornet (Rezultatele zilei)

Ashleigh Barty a adus primul punct pentru echipa Australiei in confruntarea cu Franta, din cadrul Cupei Hopman, dupa ce a invins-o pe Alize Cornet, scor 7-5, 6-3. Partida a durat o ora si 32 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )