Libnet.ro
UNICEF

19:47

S-au incheiat meciurile din grupele Ligii Natiunilor: rezultate si clasamente finale. Cine a urcat si cine a retrogradat

Adevărul Adevărul,
S-au incheiat meciurile din grupele Ligii Natiunilor: rezultate si clasamente finale. Cine a urcat si cine a retrogradat

Olanda, Elvetia, Anglia si Portugalia vor juca in luna iunie a anului viitor pentru primul trofeu al Ligii Natiunilor. continuă pe Adevărul

Olanda obtine calificarea in semifinalele Ligii Natiunilor cu doua goluri in ultimele minute

Revenire spectaculoasa a Olandei in meciul de luni seara cu Germania din elita Ligii Natiunilor.

VIDEO Olanda, n semifinalele Ligii Natiunilor dupa ce a remizat pe terenul Germaniei (2-2)

Reprezentativa Olandei s-a calificat in semifinalele Ligii Natiunilor, dupa ce a remizat, scor 2-2, in deplasare, cu selectionata Germaniei. Franta, campioana mondiala, termina grupa pe locul 2.

Cosmin Contra, deranjat de critici: ntotdeauna scoatem n evidenta negativismul sau esecul/ Ce au declarat selectionerul si jucatorii la finalul Ligii Natiunilor

Selectionerul Cosmin Contra s-a aratat deranjat de faptul ca se scoate in evidenta faptul ca nationala Romaniei nu a castigat grupa din Liga Natiunilor si a ratat totodata prezenta in urna a treia valorica la tragerea la sorti a preliminariilor Euro 2020. Desi au invins in Muntenegru, tricolorii au terminat grupa pe locul al doilea si vor fi in urna a patra la tragerea la sorti a preliminariilor CE.

Scenariu de cosmar! Cum poate retrograda Romania in Divizia D a Ligii Natiunilor, dupa meciul cu Muntenegru

Romania intalneste diseara Muntenegru, in ultimul meci din Liga Natiunilor, partida programata la ora 21. 45, in direct la Pro TV.

Se cunosc trei echipe calificate in semifinalele Ligii Natiunilor

Luni seara va fi completat tabloul semifinalelor in Liga Natiunilor, faza a competitiei unde s-au calificat deja trei echipe.

Mircea Lucescu sub presiune dupa retrogradarea Turciei in Liga C a Ligii Natiunilor

Turcia a fost invinsa, sambata, pe teren propriu de Suedia, cu 1-0, si a retrogradat matematic in al treilea esalon valoric in Liga Natiunilor, competitie aflata la prima editie.

Romania invinge Muntenegru, dar rateaza promovarea in al doilea esalon al Ligii Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei a invins echipa Muntenegrului cu scorul de 1-0 1-0), marti seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, si s-a clasat pe locul al doilea in Grupa a 4-a din Seria C a Ligii.

Din rau in mai rau: de ce Romania are sanse mici sa ajunga la EURO prin intermediul Ligii Natiunilor

Romania se va afla in urna a patra valorica la tragerea la sorti a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3084 seconds )