Libnet.ro
UNICEF

23:46

VIDEO Marius Copil, 21 de asi pentru a trece de Marin Cilic / Duel cu Taylor Fritz n sferturi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marius Copil, 21 de asi pentru a trece de Marin Cilic / Duel cu Taylor Fritz n sferturi

Marius Copil, loul 93 ATP, a trecut entuziasmant de Marin Cilic 6 ATP), scor 7-5, 7-62), la al treilea meci jucat de cei doi in ultimele doua luni si jumatate. Romanul a reusit nu mai putin de 21 de asi fata de patru ai croatului) si cu un procentaj de 90% de puncte castigate pe primul serviciu s-a calificat in sferturile turneului de la Basel, unde il va intalni pe americanul Taylor Fritz 57 ATP). Miercuri au mai obtinut victorii in Elvetia jucatori precum Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas sau Ernest Gulbis. continuă pe Hotnews

Marius Copil a reusit VICTORIA CARIEREI! L-a invins pe croatul Marin Cilic, fost numar 3 mondial, dupa ce a servit nu mai putin de 21 de asi! (VIDEO)

Jucatorul romand Marius Copil, 28 de ani, locul 93 ATP, a reusit miercuri seara o performanta extraordinara. El s-a calificat in sferturi la turneul ATP 500 de la Basel, reusin sa il invinga in.

Victorie mare pentru Marius Copil care l-a nvins pe Marin Cilic si s-a calificat n sferturi la Basel

Marius Copil, locul 93 ATP, venit din calificari, a acces, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Basel, cu premii totale de 1,98 milioane de euro, trecand in turul doi de croatul Marin Cilic, numarul 6 mondial si cap de serie 3, potrivit News. ro. Copil s-a impus cu scorul de 7-5, 7-6 2), intr-o ora si 49 de minute.

Marius Copil obtine cea mai importanta victorie a carierei

Jucatorul Marius Copil, singurul roman aflat in prima suta mondiala la tenis, a obtinut, miercuri seara, cea mai importanta victorie a carierei prin eliminarea croatului Marin Cilic in turul 2 la Basel.

Victoria carierei pentru Marius Copil, care a eliminat un nume mare din tenisul masculin, la turneul de la Basel

Marius Copil, singurul jucator roman prezent in Top 100 WTA, a inregistrat cel mai mare succes din cariera lui profesionista.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )