Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bogdan Andone nemultumit dupa primul pas gresit la FCSB: Inseamna ca nu se vrea

Online Sport Online Sport,
Bogdan Andone nemultumit dupa primul pas gresit la FCSB: Inseamna ca nu se vrea

FCSB a fost tinuta in sah de Sepsi Sf. Gheorghe, luni seara, in ultima partida a etapei a 2-a, meci incheiat la egalitate, scor 0-0. continuă pe Online Sport

VIDEO Romanii fac glume despre aselenizarea in craterele din asfalt, in timp ce lumea celebreaza 50 de ani de la primul pas pe luna

Implinirea a 50 de ani de cand omul a facut primul pas pe luna se dovedeste a fi un bun prilej de glume pe internet cu privire la neajunsurile societatii romanesti, unul dintre cele mai mari fiind lipsa infrastructurii. Astfel, in timp ce SUA vorbesc despre o noua misiune spatiala pe luna, romanii se pot consola in continuare cu aselenizarea in craterele din asfalt.

MISIUNEA SPATIALA APOLLO 11, celebrata de GOOGLE printr-un Doodle dedicat. 50 de ani de la primul pas pe Luna

Google celebreaza printr-un Doodle, reprezentat de o animatie, 50 de ani de la primul pas pe Luna. Luna poate fi considerata Piatra.

50 de ani de la primul pas al omului pe Luna

Se implinesc astazi 50 de ani de cand primul om a pus primul pas al ssau pe satelitul Pamantului, Lu.

50 de ani de la primul pas pe Luna: Romania, printre tarile din care au disparut rocile lunare oferite de Nixon

Presedintele american Richard Nixon a donat celor 135 de tari ale lumii care existau in anii 1970 si celor 50 de state americane fragmente din rocile lunare aduse pe Terra de astronautii care au participat la misiunile Apollo 11 si Apollo 17. Multe dintre aceste mostre sunt in prezent disparute, relateaza AFP, iar misiunea unui fost agent special al NASA, supranumit Vanatorul de roci lunare, este aceea de a le recupera. Unul dintre cele doua esantioane de roci lunare oferite Romaniei a disparut in 1989, dupa ce acesta a fost vandut de mostenitorii dictatorului Nicolae Ceausescu, potrivit Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )