Libnet.ro
UNICEF

13:30

Calcule pentru titlul din Bundesliga inaintea etapei finale

Online Sport Online Sport,
Calcule pentru titlul din Bundesliga inaintea etapei finale

Bayern Munchen si Borussia Dortmund se lupta pentru titlul de campioana a Germaniei, iar calculele inaintea etapei finale sunt destul de simple. continuă pe Online Sport

Calcule pentru titlul din Bundesliga inaintea etapei finale. Nu s-a mai intamplat de 9 ani

Bayern Munchen si Borussia Dortmund se lupta pentru titlul de campioana a Germaniei, iar calculele inaintea etapei finale sunt destul de simple.

Liviu Dragnea promite alocare de finantari substantiale pentru fermierii din Romania

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa. Vom face.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Primaria Timisoara, amendata cu 15.000 de lei de Garda de Mediu pentru mizeria din oras

Garda Nationala de Mediu Timis a amendat Primaria Timisoara cu 15. 000 de lei pentru mizeria din oras, relateaza Mediafax.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa dupa moartea tanarului de 22 de ani la fabrica de armament din Babeni

Politistii valceni au deschis dosar penal si fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa dupa explozia de joi de la Uzina Mecanica din Babeni, au anuntat reprezentantii.

Trump declara stare de urgenta nationala pentru amenintarile din IT

Presedintele Donald Trump a declarat o urgenta nationala pentru a proteja retelele de calculatoare din SUA de adversarii straini, potrivit BBC.

Tariceanu ii cere premierului sa acorde o 'atentie sporita' contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagra

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut miercuri, in vizita din judetul Prahova, un apel catre premier pentru a acorda o atentie sporita prelungirii contractului de concesiune ce ar permite consortiului format din companiile Exxon si OMV sa exploateze gazele din Marea Neagra, potrivit Agerpres.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )