Libnet.ro
UNICEF

15:45

Asa am trait CFR Cluj - Dinamo

Online Sport Online Sport,
Asa am trait CFR Cluj - Dinamo

Derby-ul etapei a 3-a s-a jucat in Gruia intre campioana CFR Cluj si lanterna rosie Dinamo. Partida a fost LIVE TEXT in aceasta pagina dupa ora 21:00. continuă pe Online Sport

Totul despre confruntarea CFR Cluj - Dinamo. De cand n-au mai castigat cainii in Gruia

Cel mai asteptat duel al etapei a 3-a din Liga 1 se joaca sambata seara in Gruia si le aduce fata in fata pe campioaan CFR Cluj si pe Dinamo, ultima clasata fara punct si gol marcat.

Un penalty decide meciul CFR Cluj - Dinamo

Campioana CFR Cluj a invins-o pe Dinamo, cu 1-0 0-0), sambata seara, dupa un meci disputat in etapa a 3-a din Liga 1.

Asa am trait CFR Cluj - Maccabi Tel-Aviv

Campioana CFR Cluj continua aventura in preliminariile Ligii Campionilor. Marti seara clujenii primesc vizita celor de la Maccabi Tel-Aviv in prima mansa din turul 2 preliminar.

Liga 1: CFR Cluj vs Dinamo 1-0 Omrani, decisiv din penalty; Cainii, fara gol inscris in primele trei etape

CFR Cluj a castigat, pe teren propriu, partida disputata impotriva echipei Dinamo Bucuresti, scor 1-0. in urma acestui rezultat, ardelenii au adunat sapte puncte, in timp ce formatia antrenata sambata seara de Sebastian Moga secundul lui Eugen Neagoe) ramane fara gol marcat si fara puncte in clasament, dupa primele trei etape din Liga 1.

CFR Cluj se impune in debry-ul cu Dinamo

CFR Cluj a invins-o cu scorul de 1-0 pe Dinamo Bucuresti, in derby-ul etapei a treia din Liga I.

Totul despre CFR Cluj Maccabi Tel-Aviv

CFR Cluj o intalneste, miercuri seara, pe Maccabi Tel-Aviv in mansa tur a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj Maccabi Tel Aviv 1-0, in turul 2 Champions League. Dan Petrescu, surprins de adversari

CFR Cluj Maccabi Tel Aviv se joaca miercuri, 24 iulie 2019, in prima mansa a turului 2 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:00. Partida poate fi urmarita si .

Cine transmite la TV CFR Cluj Maccabi Tel Aviv, in turul 2 Champions League

CFR Cluj continua aventura europeana cu prima mansa din turul 2 Champions League, impotriva israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, miercuri, 24 iulie 2019, de la ora 21:00. Digi Sport 1 si Look Plus transmit in direct la TV meciul CFR Cluj Maccabi Tel Aviv. Partida poate fi urmarita si online in format live .

Economistii explica succesul Academiei lui Hagi. Cati bani a investit Regele si cat pierde FCSB si CFR Cluj in fiecare an

Unul dintre cei mai cunoscuti economisti din tara noastra explica cifrele din fotbal, pornind de la succesul Academiei de fotbal fondate de Gheorghe Hagi, afacere ambitioasa, in care s-a investit mult, inclusiv financiar, ;i terminnd cu pierderile FCSB ;i CFR Cluj.

Champions League, turul II preliminar: Rezultatele serii - Victorii pentru CFR Cluj, Steaua Rosie Belgrad, BATE Borisov si Celtic Glasgow

Miercuri s-au disputat ultimele meciuri din prima mansa a turului doi preliminar din Champions League. CFR Cluj, campioana Romaniei, s-a impus la limita in Gruia, scor 1-0, in fata celor de la Maccabi Tel Aviv Israel). Echipe precum Steaua Rosie Belgrad, BATE Borisov sau Celtic Glasgow au obtinut de asemenea victorii in partidele jucate pe teren propriu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )