Libnet.ro
UNICEF

12:46

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Hotnews Hotnews,
 Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie: Manchester United a platit 87 de milioane de euro lui Leicester

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie dupa ce Manchester Unided a platit 80 de milioane de lire sterline 87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obtine transferul jucatorului. continuă pe Hotnews

Harry Maguire, cel mai scump fundas din istorie

Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istorie, dupa ce Manchester Unided a platit 80 de m.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Digisport.ro: Cel mai tare punct din istoria tenisului!. Tiafoe s-a intors cu spatele la adversar, convins ca a castigat. Ce s-a intamplat

Frances Tiafoe si Daniil Medvedev au fost protagonistii unui punct cum rar se vede, la Washington. Dupa un duel extrem de spectaculos, americanul a inceput sa se bucure, fiind convins ca a castigat punctul.

Ramona Ioana Bruynseels a mers la Magurele si prezinta proiectul celui mai puternic laser din lume

Avem la Magurele o mare oportunitate pentru cercetare si o uriasa sansa pentru Romania: proiectul celui mai puternic laser din lume. Din pacate, nu stim sa folosim aceasta sansa la adevarata ei valoare si.

Transfer record in Premier League. Cat a platit Manchester United pentru un fundas

Internationlul englez Harry Maguire a devenit cel mai scump fundas din istoria fotbalului.

Untold 2019 bate record dupa record. Cati oameni au participat in acest an la cel mai important festival din Romania

Ajuns la cea de-a cincea editie, Untold a mai bifat cateva recorduri. Cel mai important festival din Romania si din sud-estul Europei a crescut de la an la an din toate punctele de vedere.

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Atacurile informatice au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Iar cel mai periculos presupune criptarea datelor si solicitarea banilor pentru accesarea lor. Specialisti in securitate.

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut.

CEA MAI MARE CAPTURA DIN GERMANIA: Autoritatile germane au confiscat 5 tone de cocaina

Autoritatile germane au anuntat ca au confiscat 5 tone de cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, cea mai mare captura din istoria tarii, potrivit CNN.

ştiri din Sport

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )