Libnet.ro
UNICEF

12:30

Interes imens pentru meciul Romania Spania din preliminariile EURO 2020. Ce anunt a facut FRF in privinta biletelor

Adevărul Adevărul,
Interes imens pentru meciul Romania Spania din preliminariile EURO 2020. Ce anunt a facut FRF in privinta biletelor

In preliminariile pentru EURO 2020,. continuă pe Adevărul

Meciul Romania - Spania se va disputa cu casa inchisa!

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, cu trei saptamani inaintea partidei, ca la meciul Romania - Spania in preliminariile EURO 2020 au fost achizitionate toate biletele scoase la vanzare.

Arena Nationala, plina pana la refuz la Romania-Spania. Toate cele 50.000 de bilete pentru meciul din preliminariile EURO 2020 au fost vandute online

Selectionata de fotbal a Romaniei da piept cu fosta campioana mondiala si europeana Spania, pe 5 septembrie, in fata a 50. 000 de spectatori. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achizitionate.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Spania se va disputa cu casa inchisa

Tricolorii vor intalni Spania, fosta campioana europeana si mondiala, pe 5 septembrie, in fata unei Arene Nationale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achizitionate online, astfel ca 50. 000 de spectatori, capacitatea permisa la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020, informeaza frf. ro.

Preliminarii EURO 2020: Romania - Spania se joaca cu casa inchisa

Meciul dintre nationalele Romaniei si Spaniei, care va avea loc in data de 5 septembrie, pe Arena Na.

Anuntul Digi pentru toti clientii: orasele din Romania in care o sa ai 5G

Digi a promis 5G pentru 2019 si deja are cateva orase pe lista. Totodata, in oferta sa sunt si telefoane compatibile cu noul standard, ca sa ai pe ce sa descoperi cea mai mare viteza a.

Restrictii de circulatie pentru concertul trupei Metallica din Bucuresti (VIDEO)

Traficul va fi deviat miercuri in zona Arenei Nationale, pentru concertul Metallica. Politistii le recomanda conducatorilor auto sa evite zona din cauza fluxului mare de fani care vor participa la.

Probleme mari pentru DACIA! Noile reguli din UE privind poluarea afecteaza grav producatorul auto

Reglementarile tot mai stricte la nivelul UE privind poluarea loveste puternic compania Dacia, brandul low cost al Renault. Daca pana acum Dacia a fost o pozveste de succes pentru constructorul francez,.

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )