Libnet.ro
UNICEF

19:00

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istorie - Chelsea i-a platit lui Athletic Bilbao clauza de reziliere de 80 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istorie - Chelsea i-a platit lui Athletic Bilbao clauza de reziliere de 80 de milioane de euro

Athletic Bilbao a anuntat pe site-ul oficial transferul portarului Kepa Arrizabalaga la Chelsea. Clubul londonez a achitat clauza de reziliere in valoare de 80 de milioane, Kepa devenind astfel cel mai scump portar din istorie. continuă pe Hotnews

Robor la trei luni a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Ba.

Mendocino, CEL MAI MARE incendiu din istoria Californiei (VIDEO)

Luni, Mendocino Complex, format din doua incendii ce s-au unit, a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta.

VIDEO Mendocino a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei. El a distrus deja 115.000 de hectare si nu da niciun semn ca se va opri curnd

Mendocino Complex a devenit luni cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta sa tina pe loc flacarile care ameninta comunitatile de la baza dealurilor, transmite Reuters.

Romania, cel mai scazut pret din UE la gazele naturale, in 2017

Eurostat: Pretul per kWh al gazelor naturale destinate consumatorilor casnici romani era de trei eurocenti, iar pretul electricitatii per kilowat ora platit de consumatorii casnici, era de aproximativ 13 eurocenti in Romania * Ion Lungu, AFEER: Nu cred ca se va scumpi energia electrica Tara noastra avea, anul trecut, cel mai scazut pret la gazele naturale, pentru consumatorii casnici, din Uniunea Europeana, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

Cea mai scumpa pictura din lume- Salvador Mundi, opera atribuita lui Leonardo da Vinci - ar putea fi creatia lui Bernardino Luini, sustine un cercetator n istoria artei de la Oxford

Istoric al artei specializat in opera lui da Vinci, Matthew Landrus sustine ca pictura cumparata anul trecut la pretul record de 450,3 milioane de dolari, Salvador Mundi, este in mare parte opera lui Bernardino Luini, un ucenic in atelierele italiene renascentiste. Landrus crede ca doar 20-30% din pictura i se poate atribui lui Leonardo da Vinci, scrieCNN.

Doua focare formeaza cel mai mare incendiu din istoria statului California

Doua focare care devasteaza nordul Californiei au format impreuna cel mai mare incendiu din istoria acestui stat din vestul Statelor Unite, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

10 lucruri putin mediatizate despre Cernobil. Cati oameni a ucis unul dintre cele mai distructive accidente din istorie

Cel mai mare accident nucleare din istorie a avut loc in 1986, la Cernobil, in Ucraina. Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca acest accident nuclear a cauzat in jur de 30. 000 de decese.

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India vine n Europa. Ce planuri are rivalul Uber si Taxify

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India se indreapta spre Europa. Startup-ul Ola a anuntat ca intentioneaza sa se lanseze in Marea Britanie. Acest lucru vine la doar sase luni dupa ce compania a inceput sa opereze in Australia, in miscarea sa de a se extinde pe plan international.

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania, in ultimii ani! Politistii l-au arestat dupa ce au strans probe care dovedesc ca individul a molestat cinci fetite, tot romance, cu.

SudRezidential.ro, un sediu transformat in cel mai mare hub imobiliar din Capitala, cu vanzari zilnice din peste 100 de proiecte rezidentiale

SudRezidential. ro, cel mai important promotor imobiliar din sudul Capitalei, a deschis in luna mai a acestui an The Social Hub, un hub social dispus pe o suprafata de 600 metri patrati in Bucuresti si dedicat domeniului imobiliar si activitatilor de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )