Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO CE Under 21: Romania vs Croatia 4-1 Putem visa

Hotnews Hotnews,
 FOTO CE Under 21: Romania vs Croatia 4-1 Putem visa

Dupa ani de seceta, fotbalul romanesc chiar poate spera la un viitor mai bun. Nationala Under 21 a tarii noastre a debutat cu o victorie la Euro 2019 in fata Croatiei scor 4-1), una dintre tarile care produce tinere talente pe banda rulanta. George Puscas 11 penalti), Ianis Hagi 14), Baluta 66) si Adrian Petre 90+3) au punctat pentru tricolori, iar acum nationala mica va porni cu un alt moral partidele cu Anglia si Franta. Publicul roman a fost din nou la inaltime, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp. continuă pe Hotnews

CE Under 21: Romania vs Croatia (de la 19:30) Marile asteptari

Asteptarea a luat sfarsit, nationala de tineret a Romaniei Under 21) debuteaza la CE, competitie unde a obtinut calificarea dupa o pauza de 20 de ani. Laudata pentru potentialul pe care ar putea sa-l aiba si cu obiectiv clar patrunderea in semifinale, tricolorii dau piept cu puternica reprezentativa a Croatiei in primul meci al turneului final. Meciul de la Serravale San Marino) va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:30.

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

Imaginea zilei: Determinare, unitate, munca - Romania Under 21

O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte: George Puscas, Ionut Radu si Ianis Hagi sunt doar cateva dintre sagetile unei echipe Under 21 a Romaniei care viseaza frumos la Euro 2019. Tricolorii au trecut cu 4-1 de Croatia, iar urmatoarele partide vor fi, conform calculului hartiei, infernale impotriva Angliei si Frantei).

Stadionul din Serravalle a fost asediat de romani. Ce mesaj a afisat galeria la meciul Romania - Croatia

Jucatorii lui Mirel Radoi au avut o sustinere incredibila in tribunele stadionului din San Marino, la victoria cu 4-1 din meciul cu Croatia.

Cosmin Contra, inaintea debutului Romaniei la CE Under 21: Sunt foarte increzator in toti componentii lotului. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei

Cosmin Contra, selectionerul echipei de seniori a Romaniei, se afla in Italia, alaturi de nationala Under 21 care va debuta marti la Campionatul European. El a declarat ca are incredere in toti componentii lotului pe care il are la dispozitie Mirel Radoi, adaugand ca formeaza un grup unit si foarte motivat. Nimeni nu trebuie sa se gandeasca la calculele hartiei, a precizat Contra.

Meciuri spectaculoase in prima zi la Campionatul European Under 21. Polonia bate Belgia, Italia intoarce Spania

Duminica seara s-au jucat primele partide la turneul final al CE Under 21, competitie la care este calificata si echipa Romaniei.

Romania Croatia 4-1 la Euro 2019 U21. Tricolorii au facut spectacol, Hagi a fost magnific! VIDEO

Romania Croatia se joaca marti, 18 iunie, de la ora 19:30. Este primul meci al tricolorilor U21 la Euro 2019. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune TVR 1, dar poate fi urmarita si online in format live text. Romania Croatia 4-1 .

LIVE TEXT. Romania - Croatia, nebunie la EURO U21 LIVE

Romania - Croatia, primul meci al tricolorilor laEuro 2019, se joaca in aceasta seara, de la ora19:30. Mirel Radois-a gandit sa inoveze, inaintea partidei din aceasta seara, insa, in.

Romania - Croatia, prima provocare a tricolorilor la EURO 2019

Dupa 21 de ani Romania revine la turneul final al Campionatului European de tineret si asteptarile sunt mari de la o generatie condusa din teren de Ionut Radu, Ianis Hagi sau George Puscas.

Romania - Croatia, prima provocare a tricolorilor la EURO 2019

Dupa 21 de ani Romania revine la turneul final al Campionatului European de tineret si asteptarile sunt mari de la o generatie condusa din teren de Ionut Radu, Ianis Hagi sau George Puscas.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )