Libnet.ro
UNICEF

13:30

Marea batalie a televiziunilor: O miza de 35 de milioane de euro pentru posturile romanesti in aceasta vara

Adevărul Adevărul,
Marea batalie a televiziunilor: O miza de 35 de milioane de euro pentru posturile romanesti in aceasta vara

Microbistii din Romania risca sa nu vada, in acest sezon, doua dintre cele mai importante campionate europene ale caror meciuri au facut mai mereu rating-uri uriase. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: nca doua milioane de euro pentru Catedrala nu e mult. La consolidari dam 10 milioane

Primarul General Gabriela Firea a declarat, joi, la sedinta Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), ca acordarea a inca doua milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului este importanta, mai ales in anul Centenar, relateaza Mediafax. CGMB voteaza, joi, acordarea acestei sume pentru Catedrala.

Statul vrea sa creeze un cloud guvernamental de 45 milioane de euro pentru reducerea cheltuielilor IT / Fost ministru al Comunicatiilor: Va fi o cheltuiala mai inutila dect eRomnia

Ministerul Comunicatiilor, condus de Petru Cojocaru PSD), in parteneriat cu Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS), vrea sa dezvolte o platforma nationala de could guvernamental, un proiect cu o valore de 45 milioane euro fonduri UE si de la buget). Augustin Jianu, fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, care a vrut sa faca acest proiect in parteneriat public-privat, sustine ca in actuala varianta acest cloud va fi o cheltuiala mai inutila decat portalul eRomania, din aceleasi motive: se pune 'carul inaintea boilor' - milioane de euro pe o infrastructura care nu se stie daca si cum va fi folosita.

Program de 1,3 milioane euro pentru combaterea dublului standard

Programul a fost propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov Comisia Europeana a aprobat un program in valoare de 1,3 milioane de euro impotriva standardelor duble la alimente in Uniunea Europeana, propus de europarlamentarii bulgari Emil Radev si Andrey Novakov, transmit Focus si Novinite, citate de Agerpres.

Banca Mondiala acorda Romaniei 50 de milioane de euro pentru infrastructura de urgenta si raspuns la dezastre

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre din cladirile de pompieri si urgente, anunta un comunicat transmis de institutie.

Tara noastra primeste finantare de 50 milioane euro de la Banca Mondiala

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat, ieri, o finantare de 50 milioane euro echivalentul a 60,48 milioane dolari), care va fi acordata Romaniei in cadrul Proiectului de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, potrivit unui comunicat transmis redactiei. Acest imprumut va contribui la imbunatatirea rezilientei infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre si va spori capacitatile institutionale pentru planificarea investitiilor vizand reducerea riscurilor la dezastre si adaptarea la schimbarile climatice, sustin reprezentantii Bancii Mondiale.

Fiscul spaniol si pretul libertatii lui Cristiano Ronaldo: 2 ani de nchisoare cu suspendare si 19 milioane euro amenda

Fiscul spaniol si-a dat acordul in privinta pactului incheiat de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo cu procuratura, pentru ca fostul atacant al clubului Real Madrid sa plateasca o amenda de aproximativ 19 milioane euro si sa fie condamnat la doi ani de inchisoare.

UE ar putea oferi peste 12 milioane de euro pentru sustinerea cresterii economice in Republica Moldova

Comisia Europeana ar putea oferi peste 12 milioane de euro Republicii Moldova, pentru a sprijini dezvoltarea economica, imbunatatirea conditiilor de activitate amediului de afacerisi fortificarea capacitatilor in domeniulguvernantei economice.

Valoarea voucherelor de vacanta, nivel record de 125 milioane euro

Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in luna iunie a acestui an, de 125 milioane de euro, fata de 3 milioane euro in iunie 2017. Mai exact, suma este de 42 de ori mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania ANAT), redate News. ro.

Rockwool investeste 50 milioane euro intr-o fabrica noua, langa Ploiesti

Grupul danez Rockwool investeste aproximativ 50 de milioane de euro in constructia fazei initiale a fabricii sale de vata minerala bazaltica din judetul Prahova, a anuntat, ieri, compania printr-un comunicat. Terenul pe care va fi amplasata fabrica masoara circa 30 de hectare si se afla in parcul industrial Ploiesti West Park, mai arata comunicatul, potrivit caruia ar urma sa fie generate in jur de 150 de locuri de munca direct si alte 300 in mod indirect, pentru servicii si logistica.

ANAT: Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in iunie, de 125 milioane de euro

Valoarea voucherelor de vacanta a atins un nivel record in iunie, de 125 milioane de euro, fata de 3 milioane euro in iunie 2017. Mai exact, suma este de 42 de ori mai mare comparativ cea din aceeasi luna a anului trecut, potrivit datelor transmise marti de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )