Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nationala de handbal feminin a Romaniei, invinsa clar de Olanda la Campionatul European din Franta

Antena3 Antena3,
Nationala de handbal feminin a Romaniei, invinsa clar de Olanda la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de Olanda, cu scorul de 29-24 11-10), duminica seara, la Nancy, in primul sau meci din Grupa principala II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta. continuă pe Antena3

Buzoianca rasplatita pentru performanta. Arbitreaza la Campionatul European de handbal feminin

Arbitrul international de handbal, Simona Stancu, va primi titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau, in ultima sedinta a Consiliului Judetean din 2018. Buzoianca, alaturi de Cristina Nastase, din Galati, formeaza cel mai apreciat cuplu de arbitri romani la nivel international. in aceasta perioada, cele doua romance arbitreaza meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franta.

Protestul din Paris afecteaza Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amanate

Meicurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate.

Protestul vestelor galbene afecteaza CE de handbal feminin: meciurile de la Nantes, amnate

Meciurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala 1 a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, de la aceleasi ore, din cauza protestelor vestelor galbene anuntate pentru acest week-end, informeaza lequipe. fr.

CE Handbal (f): Echipele calificate n Grupa Principala 2 - Romnia, duel cu Olanda duminica (9 decembrie)

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in Grupa 2 Principala cu 4 puncte, dupa victoria superba obtinuta impotriva Norvegiei. Tricolorele isi stiu deja adversarele, Neagu si compania urmand sa se dueleze in primul meci cu Olanda duminica, 9 decembrie).

VIDEO Surpriza! Cine este singura jucatoare de la nationala de handbal care a intrat in Top 10 al celor mai frumoase goluri de la Campionatul European

Romania s-a calificat entuziasmant in Grupa Principala II a Campionatului european de handbal feminin din Franta, dupa trei victorii.

VIDEO Lectie de patriotism! Cum au sarbatorit fetele de nationala de handbal victoria in fata Norvegiei

Romania a surclasat Norvegia in ultimul meci din Grupa d de la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

ANALIZA Doua jucatoare, mai mult decat restul lotului. Situatia de la nationala de handbal a Romaniei

Nationala Romaniei s-a calificat de pe primul loc in Grupa Principala II a Campionatului European din Franta, dupa ce a spulberat Norvegia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )