Libnet.ro
UNICEF

20:45

Programul complet al primelor meciuri din preliminariile EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Programul complet al primelor meciuri din preliminariile EURO 2020

Nu mai putin de 55 de selectionate de pe Batranul Continent incep, joi, lupta pentru cele 20 de locuri disponibile la turneul final EURO 2020. Printre acestea se numara si nationala Romaniei. continuă pe Online Sport

Euro 2020, preliminarii: Suedia, fara Lindelof (Manchester United) si Jansson (Leeds) la meciul cu Romania

Selectionerul Suediei, Janne Andersson, a convocat 24 de jucatori, pentru partida cu Romania, dar si pentru urmatoarea, cea din 26 martie, contra Norvegiei, din preliminariile Euro-2020. Lipsesc fundasii Viktor Lindelof Manchester United) si Pontus Jansson Leeds United), aflati pe lista initiala a convocatilor, informeaza FRF.

Un englez controversat va arbitra Suedia - Romania

UEFA a anuntat delegarile pentru meciurile programate la finalul acestei saptamani in prima etapa din preliminariile EURO 2020.

Weekend-ul groazei pentru Contra: inca un posibil titular s-a accidentat

Problemele se inmultesc pentru Cosmin Contra inaintea primelor partide din preliminariile Euro 2020 cu Suedia la Stockholm 23 martie) si cu Feroe la Cluj 26 martie).

Inca un tricolor a parasit cantonamentul nationalei accidentat

Cosmin Contra nu va putea miza pe fundasul stanga Cristi Ganea in primele doua meciuri din preliminariile EURO 2020.

EURO 2020 Drumul spre Bucuresti trece prin Nord

Echipa nationala de fotbal a inceput pregatirile pentru primele doua meciuri din cadrul campaniei de calificare la Campionatul European din 2020. Misiunea nu este deloc usoara avand in vedere principalii adversari: Spania, Suedia, Norvegia.

incepe lungul drum catre Euro 2020. Linia de start este la Stockholm (P)

Nationala de fotbal a Romaniei va incepe o noua campanie de calificare la un turneu final de Campionat European. Primul adversar din batalia pentru Euro 2020 va fi formatia Suediei, echipa pe care tricolorii o vor.

Euro 2020, preliminarii: Englezul Michael Oliver va conduce meciul Suedia - Romania

Arbitrul englez Michael Oliver va conduce la centru meciul Suedia - Romania, primul al tricolorilor in Grupa F a preliminariilro Campionatului European din 2020. Meciul are loc, sambata, de la ora 19. 00, la Stockholm.

MINUNEA de la CFR: Constructorul liniei de tren Otopeni-Bucuresti va lucra intr-o noapte cat altii in 7, iar linia express va fi gata pana la EURO 2020

Campionatul European de Fotbal din 2020 ne-ar putea prinde fara tren la Aeroportul Otopeni. Cu doar un an inainte de inceperea competitiei, autoritatile romane nu au facut niciun metru din calea ferata.

Euro 2020: Stadiul lucrarilor - Stadionul Steaua, facut in proportie de 8% cu 15 luni inainte de startul turneului final

Au mai ramas 15 luni pana la editia cu numarul 16 a Campionatului European de Fotbal, in cadrul careia Bucurestiul va gazdui patru partide. Constructia noului stadion Steaua a ajuns la stadiul de 8%, iar viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a dat asigurari ca in luna mai 2020 lucrarile vor fi finalizate. in schimb, la Stadionul Giulesti se lucreaza la demolarea vechii arene, iar constructia propriu-zisa va incepe la 1 mai.

Arena moderna la Slatina, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Campionatul European de fotbal din 2020 va incepe in mai putin de un an si jumatate, iar stadioanele pe care Romania le-a promis UEFA pentru Capionat sunt doar niste santiere.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )