Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania pe primul loc in clasamentul Grupei C

Online Sport Online Sport,
Romania pe primul loc in clasamentul Grupei C

Nationala Romaniei ocupa primul loc in Grupa C dupa primele meciuri disputate. continuă pe Online Sport

Animatia Singuri acasa 2, debut pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend

Animatia Singuri acasa 2 The Secret Life of Pets 2 a debutat pe primul loc in box office-ul roman.

Nebunie in Franta - Anglia, celalalt meci in grupa Romaniei la Euro U21. Doua goluri, un autogol si alte doua penalty-uri ratate. Cum arata clasamentul grupei C

La Campionatul European de tineret,Franta a invins Anglia, scor 2-1, in grupa C, din care face parte si Romania. Francezii au ratat si doua lovituri de la 11 metri.

EUROSTAT LUNA MAI: Tara noastra - pe primul loc la inflatie din UE

Romania a avut, in luna mai 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,4%, acelasi cu cel inregistrat in luna aprilie, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

O insula norvegiana cere sa devina primul loc din lume fara fus orar

In asteptarea solstitiului de vara in emisfera nordica, care va avea loc pe 21 iunie, insula norvegiana Sommaroy doreste sa fie declarata prima zona din lume care nu respecta niciun fus orar, scrie CNN.

Selectionerul Croatiei, cuvinte de lauda pentru nationala Romaniei: Dovedise deja in calificari ca se poate bate de la egal la egal cu oricine

Nenad Gra269;an, selectionerul nationalei de tineret a Croatiei, a avut numai cuvinte de lauda pentru echipa Romaniei, dupa infrangerea suferita de elevii sai la debutul de la Euro scor 1-4). Tehnicianul croat a declarat ca formatia lui Mirel Radoi are jucatori valorosi si se poate bate de la egal la egal cu oricine, lucru demonstrat deja in calificari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )