Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania revine eroic in fata Spaniei la Campionatul European de handbal feminin si e aproape de semifinale

Antena3 Antena3,
Romania revine eroic in fata Spaniei la Campionatul European de handbal feminin si e aproape de semifinale

Nationala feminina de handbal a Romaniei a reusit o victorie dramatica in fata Spaniei, cu scorul de 27-25 10-12), marti seara, la Nancy, in Grupa principala 2 a Campionatului European - EHF EURO 2018 din. continuă pe Antena3

Se stie prima semifinalista de la Campionatul European de handbal. Cu cine poate juca Romania pentru un loc in finala de la Paris

Campionatul European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta, se indreapta spre fazele finale, acolo unde spera sa ajunga si Romania.

Romania pierde primul meci la Campionatul European de handbal. Calcule pentru calificarea in semifinale

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit, duminica seara, prima infrangere la turneul final European dupa trei victorii la rand in grupa preliminara.

FOTO Un roman a oferit imaginea zilei la Campionatul European de handbal. Ce a facut la meciul fetelor noastre cu Olanda

Romania a fost invinsa clar de Olanda in primul meci al fetelor noastre din Grupa Principala II de la Campionatul European de handbal.

Romania revine si castiga la mare lupta meciul cu Spania. Ramanem in cursa pentru semifinale!

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut, marti seara, prima victorie in grupele principale la Campionatul European, scor 27-25 in fata Spaniei.

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei la Campionatul European

Vedeti cum arata clasamentul in Grupa 2 Principala de la Campionatul European dupa victoria Romaniei cu Spaniei.

Atac dur dupa victoria dramatica in fata Spaniei, la Europeanul de handbal: Nimeni nu e de partea noastra

Nationala feminina de handbal a Romaniei a reusit o victorie dramatica in fata Spaniei, cu scorul de 27-25 10-12), marti seara, la Nancy, in Grupa principala 2 a Campionatului European - EHF EURO 2018 din.

ROMANIA - SPANIA FINAL DRAMATIC LIVE. ONLINE STREAM TVR Campionatul European - VIDEO

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM TVR Campionatul European - VIDEO. Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Spania grupa principala 2 a Campionatului European din Franta, LIVE VIDEO.

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM TVR Campionatul European - VIDEO

ROMANIA - SPANIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM TVR Campionatul European - VIDEO. Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Spania grupa principala 2 a Campionatului European din Franta, LIVE VIDEO.

Victorii pentru Germania si Norvegia in grupa Romaniei la Campionatul European

Vineri seara s-au disputat primele meciuri din Grupa II principala de la Campionatul European gazduit de Franta, grupa din care face parte si nationala Romaniei.

FOTO Cea mai buna handbalista a Spaniei este cetatean de onoare al Bucurestiului. Cum s-a ajuns la aceasta situatie inedita

Romania intalneste azi Spania, la Campionatul European de handbal feminin, si porneste are nevoie de victorie pentru a se califica in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )