Libnet.ro
UNICEF

20:17

BRD Bucharest Open: Kaja Juvan vs Irina Begu, prima partida a zilei pe Terenul central (Programul meciurilor)

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Kaja Juvan vs Irina Begu, prima partida a zilei pe Terenul central (Programul meciurilor)

Partida dintre Kaja Juvan Slovenia, 111 WTA) si Irina Begu 112 WTA) va deschide ziua de tenis pe Terenul central, de la ora 14:00. Tot miercuri, Begu va evolua si in primul tur al probei de dublu, alaturi de Raluca Olaru, ele fiind principalele favorite ale competitiei. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open: Irina Begu, prima jucatoare calificata in sferturi

Irina Begu 112 WTA) este prima jucatoare calificata in sferturile turneului BRD Bucharest Open. Romanca a invins-o fara emotii pe slovena Kaja Juvan 111 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 32 de minute de joc.

BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea; Irina Bara, eliminata in runda inaugurala

Irina Begu 112 WTA) s-a calificat in turul al doilea la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Aleksandra Krunic Serbia, 101 WTA). in alta partida disputata marti, Irina Bara 184 WTA), beneficiara unui wild card, a fost eliminata in runda inaugurala de Jaimee Fourlis Australia, 284 WTA).

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, principalele favorite, in sferturile probei de dublu - Duel cu echipa BaraTig

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat, miercuri, in sferturile probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de cuplul Giorgia MarchettiLaura Pigossi ItaliaBrazilia), scor 6-4, 6-2.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu 112 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari si gazduit de Arenele BNR din Capitala,.

Irina Begu, Elena Ruse si Jaqueline Cristian, spectacol la Kids Day BRD Bucharest Open 2019

Irina Begu, Elena Ruse si Jaqueline Cristian au facut fericiti zeci de copii care au venit pe Arenele BNR pentru a participa si la editia din acest an a BRD Bucharest Open Kids Day.

Begu, in optimi la BRD Bucharest Open

Irina Camelia Begu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat .

BRD Bucharest Open: Opt romance vor evolua marti in proba de simplu - Programul complet al zilei

A doua zi de intreceri de la BRD Bucharest Open va fi una plina pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Elena-Garbiela Ruse, Jacqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Irina Bara si Patricia Maria Tig vor evolua in primul tur al probei de simplu.

BRD Bucharest Open: Perechile Irina BaraPatricia Tig si Jaqueline CristianGabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechile Irina BaraPatricia Maria Tig si Jaqueline CristianElena-Gabriela Ruse s-au calificat miercuri in sferturile probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open.

VIDEO Laura Siegemund, cea mai frumoasa lovitura in prima zi la BRD Bucharest Open

Laura Siegemund Germania, 77 WTA) a avut cea mai frumoasa lovitura in prima zi de intreceri de la BRD Bucharest Open. in meciul din runda inaugurala cu Anhelina Kalinina Ucraina, 137 WTA), Siegemund a reusit un drop-shot de senzatie, in setul al doilea, la scorul de 4-3, 15-0 in favoarea sa.

VIDEO Jaqueline Cristian, lovitura zilei de marti la BRD Bucharest Open

WTA a ales cea mai frumoasa lovitura reusita marti la BRD Bucharest Open, iar autoarea este Jaqueline Cristian. in meciul din primul tur cu Sorana Cirstea, Jaqueline a pus capat unui raliu impresionant cu o scurta de senzatie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )