Libnet.ro
UNICEF

09:15

Novak Djokovic, a noua oara in semifinalele de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic, a noua oara in semifinalele de la Wimbledon

Jucatorul sarb Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, la pas in careul de asi de la Wimbledon, acolo unde va evolua pentru a noua oara in cariera. continuă pe Online Sport

Djokovic, in semifinale la Wimbledon

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, liderul ATP si principal favorit, s-a calificat usor in semi.

Wimbledon: Roberto Bautista-Agut, adversarul lui Novak Djokovic in semifinale Victorie in patru seturi cu Guido Pella

Roberto Bautista-Agut 22 ATP) va fi adversarul sarbului Novak Djokovic, liderul mondial, in semifinale la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut miercuri, in sferturi, de argentinianul Guido Pella 26 ATP) in patru seturi, 7-5, 6-4, 3-6, 6-3.

Wimbledon: Novak Djokovic si Rafael Nadal, in sferturi dupa victorii in trei seturi

Novak Djokovic si Rafael Nadal nu au intampinat probleme in optimile competitiei de la Wimbledon. Cei mai bine clasati jucatori din clasamentul ATP au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva francezului Ugo Humbert 66 ATP), respectiv portughezului Joao Sousa 69 ATP) si s-au calificat in sferturi.

Wimbledon: Novak Djokovic, in semifinale - David Goffin, prezent pe teren aproape un set

David Goffin a inceput mult mai bine meciul cu Novak Djokovic: a condus punctele, si-a asumat riscuri, a fost inspirat. A condus cu 4-3 cu break) si 30-0 in primul set, dar din acel moment a iesit la iveala adevaratul Nole: sarbul a maturat terenul, i-a prabusit efectiv sperantele adversarului prin nivelul sau incredibil de joc, iar victoria a venit relativ repede, in trei manse 6-4, 6-0, 6-2).

Ela Craciun a fost nasa pentru a noua oara

Ela Craciun a fost ieri nasa de cununie a unor prieteni apropiati. Ceremonia a avut loc la o biserica din Bucuresti si a fost tinuta de parintele de suflet al vedetei, Emil Caramizaru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )