Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oaspete de lux la antrenamentul Simonei Halep. Sportiva noastra incepe a doua saptamana la WTA Wimbledon alaturi de omul care a condus-o pe culmile gloriei: Multumesc ca ai venit, D. (FOTO)

B1 B1,
Oaspete de lux la antrenamentul Simonei Halep. Sportiva noastra incepe a doua saptamana la WTA Wimbledon alaturi de omul care a condus-o pe culmile gloriei: Multumesc ca ai venit, D. (FOTO)

Simona Halep va evolua, luni, in optimile WTA Wimbledon, acolo unde are misiunea de a o elimina pe revelatia turneului Cori Gauff, pustoaica de doar 15 ani care a dat de pamant cu tot ce i-a iesit in cale in. continuă pe B1

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka.

Cum arata optimile de finala de pe partea de tablou a Simonei Halep si de cine ar trebui sa treaca ea pentru a juca finala

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon si pare sa aiba un culoar favorabil spre finala.

Cine e Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep la Wimbledon. La 15 ani face un milion de dolari din publicitate

Simona Halep va juca in optimi la Wimbledon contra americancei de 15 ani, Coro Gauff, care face senzatie pe iarba londoneza.

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )