Libnet.ro
UNICEF

21:32

Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Ana Bogdan si Irina Bara vor juca in calificari

Sportivele Ana Bogdan, locul 126 WTA, si Irina Bara, locul 168 mondial, vor evolua in calificari la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competitia pariziana se va disputa in perioada 26 mai - 9 iunie. continuă pe Hotnews

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Doua jucatoare din Romania incep azi lupta in calificarile pe tabloul principal de la Roland Garros

Romania are doua jucatoare in calificari la Roland Garros si alte patru care vor fi prezente direct pe tabloul principal al turneuli parizian.

Irina Bara, act de prezenta la Roland Garros, eliminata in primul tur al calificarilor

Irina Bara a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros, calificari: Irina Bara, eliminata in primul tur de Anhelina Kalinina

Irina Bara 168 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor la Roland Garros. Romanca a fost invinsa de Anhelina Kalinina 152 WTA / Ucraina), scor 2-6, 7-61), 6-2. Meciul a durat doua ore si 17 minute.

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Roland Garros-ul este de rahat, absolut de rahat! Afirmatie surprinzatoare a unui jucator de top din tenisul actual

Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, va incepe la sfarsitul acestei saptamani in Franta, la Paris.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

Simona Halep a plecat la Roland Garros! Ce plan are si cum ar vrea sa fie asteptata la revenirea in tara

Simona Halep a plecat in aceasta dimineata catre Paris, acolo unde va lua startul la turneul de Grand Slam, de la Roland Garros.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

FOTO Combinatie inedita! Americanii au dezvaluit ce echipament va purta Simona Halep la turneul de la Roland Garros

Simona Halep trebuie sa-si apere titul castigat anul trecut la Roland Garros, acolo unde a castigat primul si singurul ei trofeu de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )