Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Bundesliga: RB Leipzig a revenit pe primul loc Rezultatele zilei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bundesliga: RB Leipzig a revenit pe primul loc Rezultatele zilei

RB Leipzig a castigat la scor de neprezentare 3-0) partida de pe teren propriu cu Werder Bremen si a urcat pe primul loc in clasament. Formatia lui Julian Nagelsmann poate fi insa depasita de Bayern Munchen, care va evolua duminica, in deplasare, cu FC Koln. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Daniil Medvedev, principalul favorit, Roberto Bautista si Grigor Dimitrov au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Nume importante au parasit devreme turneul ATP de la Rotterdam. Daniil Medvedev, principalul favorit al competitiei, a fost eliminat inca din primul tur de canadianul Vasek Pospisil. Tot miercuri, Roberto Bautista cap de serie nr. 6) si Grigor Dimitrov au fost invinsi in optimi, in timp ce Gael Monfils favorit 3), David Goffin 4) si Felix Auger-Aliassime au obtinut victorii.

WTA Hua Hin: Debut cu dreptul pentru Elina Svitolina; Qiang Wang, calificata in sferturi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina 4 WTA), principala favorita, a debutat miercuri la turneul WTA de la Hua Hin Thailanda) si nu a avut emotii cu olandeza Bibiane Schoofs 195 WTA), impunandu-se cu 6-2, 6-4. in alt meci al zilei, Qiang Wang 27 WTA, cap de serie numarul 3) a trecut de poloneza Katarzyna Kawa 128 WTA), scor 6-3, 6-4, si a obtinut calificarea in sferturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )