Libnet.ro
UNICEF

00:06

Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua joi, de la ora 15:00, cu Elina Svitolina Ucraina, 8 WTA), in semifinalele turneului de la Wimbledon, potrivit programului anuntat de organizatori. Partida se va disputa pe Terenul Central si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Shuai Zhang din sferturi, la Wimbledon 2019

Simona Halep- Shuai Zhang, in sferturi la Wimbleddon. Campioana noastra a reusit o noua performanta importanta, calificarea in sfert de finala, acolo unde a mai ajuns in anul 2016 si 2017. Cine transmite meciul de azi, 9 iulie? Cine transmite meciul dintre Halep si Zhang? Simona Halep a invins-o pe Cori Gauff in doua seturi .

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale: Am energie, ma simt proaspata

Simona Halep a ajuns pentru a doua oara in cariera intre cele mai bune patru jucatoare de la Wimbledon si spune ca se simte excelent pe iarba londoneza.

LIVE Simona Halep in semifinale la Wimbledon. Totul despre confruntarea cu Elina Svitolina

Simona Halep evolueaza, joi, pentru a doua oara in cariera in semifinalele de la Wimbledon. Meciul va fi live text in aceasta pagina dupa ora 15:00.

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

Iarba de la Wimbledon ii prieste Simonei Halep

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in cariera in semifinalele turneului de la Wimbledon. Performanta a survenit dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 7-6 , 6-1, pe jucatoarea chineza Shuai Zhang. Acesta este cel mai bun rezultat pentru Simona Halep in acest an, la un grand slam, dupa o perioada mai putin fasta a carierei sale, influentata si de unele probleme de sanatate. Turneul britanic poate reprezenta punctul de la care sa reinceapa urcusul Simonei Halep spre varful clasamentului WTA, in acest moment ea aflandu-se pe locul 7.

Wimbledon: Cel mai important duel Halep vs Svitolina propune o semifinala aparent neasteptata

Pornind in sezonul de iarba, Simona Halep era creditata cu sanse mici tinand cont de statutul ei, printre adevaratele favorite) la castigarea Wimbledon 2019. Dupa eliminarea de la Roland Garros din faza sferturilor in fata Amandei Anisimova), majoritatea impatimitilor fenomenului tenisistic asteptau inceputul unei perioade profund descendente, in ceea ce o privea pe romanca. Pentru Elina Svitolina, in schimb, predictiile nu erau chiar la fel de intunecate, dar nici ea nu pornea pe iarba londoneza din postura unui pretendent la trofeu. Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00 .

Wimbledon: Elina Svitolina, adversara Simonei Halep din semifinale 4-3 pentru ucraineana in confruntarile directe

Elina Svitolina Ucraina, favorita 8) si-a respectat statutul de favorita din partida disputata in sferturile competitiei de la Wimbledon, a invins-o pe Karolina Muchova Cehia, 68 WTA), scor 7-5, 6-4, si s-a calificat in penultimul act, unde o va intalni pe Simona Halep.

Halep va juca in semifinale la Wimbledon, joi, de la ora 15.00

Simona Halep, locul 7 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 8 mondial, j.

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )