Libnet.ro
UNICEF

16:45

Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Marius Copil debuteaza luni

Primele partide de la Wimbledon vor avea loc luni, zi in care vor putea fi vazuti la treaba trei dintre sportivii romani prezenti la Londra. Marius Copil va debuta contra argentinianului Guido Pella, iar pe tabloul de simplu feminin vor evolua Simona Halep favorita 7) si Mihaela Buzarnescu 47 WTA). continuă pe Hotnews

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Wimbledon: Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5 Testata serios - Halep, in turul doi pe iarba londoneza

Simona Halep a avut parte de un test important la debutul pe iarba londoneza, Aliaksandra Sasnovich 36 WTA) oferind o replica de calitate. Dupa un prim set in care un singur break a facut diferenta 6-4), Simona a avut nevoie de o cursa nebuna de revenire de la 2-5 pana la 7-5) pentru a evita trimiterea meciului in setul decisiv. Partida de pe Terenul 1 a durat o ora si 41 de minute - urmatorul adversar din turul doi de la Wimbledon: Mihaela Buzarnescu.

Simona Halep joaca luni la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Simona Halep va debuta la Wimbledon chiar in prima zi a competitiei de la All England Crocket Club.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Wimbledon

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor principale de concurs de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep este favorita numarul 7.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

Wimbledon: Tabloul masculin de simplu - Marius Copil il va intalni pe Guido Pella in primul tur

Tenismanul roman Marius Copil il va intalni pe argentinianul Guido Pella, cap de serie numarul 26, in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri.

Englezii au stabilit a cata favorita la castigarea trofeului de la Wimbledon este Simona Halep

Intre 1 si 14 iulie, lumea tenisului va fi cu ochii pe All England Lawn Tennis and Croquet Club, acolo unde se desfasoara prestigiosul turneu de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )