Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Simona Halep vs Cori Gauff, a doua partida a zilei de luni pe Terenul 1

Duminica este zi de pauza la Wimbledon, iar organizatorii competitiei londoneze au anuntat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep si Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 si va incepe in jurul orei 16:30 ora Romaniei). Confruntarea va putea fi urmarita in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Calificata in sferturile de finala la Wimbledon, Simona Halep revine pe teren marti pentru meciul in urma caruia si-ar putea egala cea mai buna performanta pe iarba londoneza.

Simona Halep, victorie categorica impotriva Victoriei Azarenka

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon dupa un succes in doua seturi asupra Victoriei Azarenka.

Wimbledon: Simona Halep, in optimi dupa 6-3, 6-1 cu Victoria Azarenka Instructie

Nu a servit grozav procentaj slab pe primul), dar a fost incredibila la capitolele deplasare, adancime in executii si la retur. in plus, a comis putine erori nefortate, iar defensiva a fost punctul forte. Simona Halep a avut nevoie de doar 66 de minute pentru a o invinge pe Victoria Azarenka 6-3, 6-1) si pentru a obtine astfel calificarea in optimile de la Wimbledon.

Simona Halep ia primul set cu Azarenka, 6-3, in meciul pentru un loc in saptamana a doua de la Wimbledon

Singura romanca ramasa in turneul de simplu de la Wimbledon, Simona Halep, joaca acum cu Victoria Azarenka pentru un loc in optimile de finala.

Halep va evolua cu Shuai Zhang, marti, de la ora 15.00, in sferturi la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la o.

Simona Halep, in sferturi la Wimbledon (6-3, 6-3 cu revelatia Cori Gauff)

Sustinuta de publicul britanic, Cori Gauff nu a avut armele necesare pentru a-i face fata Simonei Halep si pentru a continua povestea participarii la Wimbledon 15 ani, locul 314 WTA, venita din calificari). Jucatoarea noastra a avut o liniste interioara care a speriat-o pe adversara, a comis de doua ori mai putine erori nefortate decat americanca 14-28), a prestat un joc solid de pe baseline si s-a impus meritat dupa un meci de o ora si 14 minute, scor 6-3, 6-3. Pentru un loc in semifinale, Simona se va lupta cu Shuai Zhang China, 50 WTA).

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata in turul al treilea de Shuai Zhang Svitolina si Pliskova, in optimi

Caroline Wozniacki 19 WTA si favorita 14) a parasit inca din turul al treilea competitia de la Wimbledon. Daneza a fost invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de chinezoaica Shuai Zhang 50 WTA), dupa o ora si 21 de minute de joc. Tot vineri, Elina Svitolina favorita 8) si Karolina Pliskova 3) s-au calificat in optimi.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )