Libnet.ro
UNICEF

17:45

WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Programul zilei de joi - Cand va avea loc meciul Simonei Halep cu Aryna Sabalenka

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de joi, una in care Simona Halep va evolua in sferturile competitiei de categorie Premier. Halep vs Aryna Sabalenka va fi al patrulea ultimul) meci de pe arena centrala. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, una in care Simona Halep va debuta la competitia de categorie Premier. Halep vs Ons Jabeur va fi al patrulea meci de pe arena centrala.

Alina Puscas, nunta de vis in Grecia. Cand va avea loc marele eveniment. Vedeta de la Antena 1 e in culmea fericirii

Alina Puscas este in culmea fericirii! Frumoasa prezentatoare de la Te cunosc de Undeva se va casatori in insorita Grecie. Cand va avea loc asteptatul eveniment si care sunt detaliile deja stabilite de ea si sotul sau? Alina Puscas, nunta in Grecia Alina Puscas si Mihai Stoenescu se casatoresc religios! Dupa ce au amanat acest .

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile WTA Dubai. Amintiri neplacute de la singurul duel direct de pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, va da peste Ons Jabeur, locul 45 mondial, in optimile WTA Dubai - competitie pe care sportiva noastra o castiga in anul 2015. Tenismena tunisiana, beneficiara a unui.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

Targul Ghidul Miresei va avea loc in acest weekend la Romexpo

In perioada 21 - 23 februarie, in Cupola Romexpo, va avea loc Targul Ghidul Miresei. Aici veti gasi sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, verighete, invitatii, locatii, decoruri si toate celelate servicii necesare organizarii unei nunti sau unui botez de vis.

WTA Dubai: Simona Halep, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Ziua de miercuri a fost una buna pentru favoritele de la Dubai. Simona Halep cap de serie nr. 1), Karolina Pliskova 2), Aryna Sabalenka 7), Petra Martic 8) si Garbine Muguruza 9) s-au calificat in sferturi. Printre cele mai importante nume care au parasit competitia se afla Elise Mertens si Anastasia Pavlyuchenkova.

WTA Dubai: Favoritele cad pe capete - Elina Svitolina, Belinda Bencic si Sofia Kenin, eliminate (Rezultatele zilei)

Ziua de marti a fost una nefasta pentru favoritele turneului de la Dubai. Elina Svitolina cap de serie nr. 3), Belinda Bencic 4, campioana en-titre) si Sofia Kenin 5) au fost eliminate. Cele mai importante nume care s-au calificat in optimi sunt Aryna Sabalenka favorita 7) si Petra Martic 8).

WTA Dubai: Ziua surprizelor - Campioana en-titre, eliminata

Anastasia Pavlyuchenkova 31 WTA) a produs o alta surpriza importanta a zilei de marti de la Dubai. Astfel, sportiva din Rusia a eliminat-o pe favorita numarul patru a intrecerii de categorie Premier, Belinda Bencic 1-6, 6-1, 6-1). Elvetianca era campioana en-titre, titlu cucerit in 2019.

VIDEO WTA Dubai: Ziua surprizelor - Campioana en-titre, Belinda Bencic, eliminata

Anastasia Pavlyuchenkova 31 WTA) a produs o alta surpriza importanta a zilei de marti de la Dubai. Astfel, sportiva din Rusia a eliminat-o pe favorita numarul patru a intrecerii de categorie Premier, Belinda Bencic 1-6, 6-1, 6-1). Elvetianca era campioana en-titre, dupa titlul cucerit in 2019.

WTA Dubai: Sorana Cirstea si Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor - Le-au invins pe principalele doua favorite

Sorana Cirstea 69 WTA) si Ana Bogdan 90 WTA) au ajuns in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier de la Dubai, dupa victorii muncite in fata principalelor doua favorite. Cirstea a trecut de germana Julia Goerges 31 WTA), in timp ce Bogdan a invins-o dramatic pe chinezoaica Shuai Zhang 32 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )