Libnet.ro
UNICEF

10:31

WTA Dubai: Simona Halep va juca si in proba de dublu - Cu cine va face echipa

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep va juca si in proba de dublu - Cu cine va face echipa

Simona Halep 2 WTA) va evolua si in proba de dublu din cadrul turneului Premier de la Dubai. Romanca va face echipa cu germana Julia Goerges 31 WTA). continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Simona Halep si-a aflat posibila adversara din turul al doilea

Simona Halep 2 WTA), cap de serie numarul 1, va juca direct in turul al doilea la turneul Premier de la Dubai, urmand sa o intalneasca pe invingatoarea partidei dintre Alison Riske SUA, 18 WTA) si Ons Jabeur Tunisia, 45 WTA), beneficiara unui wild card.

Simona Halep joaca si dublu in Dubai

Jucatoarea Simona Halep s-a inscris si in proba de dublu a turneului de la Dubai, Emiratele Arabe Unite.

WTA Dubai: Kiki Bertens s-a retras - Cu cine va juca Kim Clijsters in primul tur

Olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA, care joaca duminica in finala turneului de la Sankt Petersburg, s-a retras de la Dubai Duty Free Tennis Championships, competitie la care favorita principala este Simona Halep.

WTA Dubai: Kim Clijsters, antrenament cu Simona Halep inainte de revenirea in circuit

Simona Halep s-a antrenat cu belgianca Kim Clijsters, jucatoare care revine in activitate la 36 de ani, la turneul de categorie Premier de la Dubai. Benficiara a unui wild card, Clijsters va juca luni primul meci dupa aproape sapte ani si jumatate cu spaniola Garbine Muguruza, locul 16 WTA si cap de serie numarul 9.

Simona Halep si-a linistit fanii la plecarea spre Dubai: Nu ma gandesc la retragere

Simona Halep a plecat, vineri, spre Dubai, acolo unde, saptamana viitoare, va juca primul sau turneu dupa Australian Open. Romanca a plecat fara preparator fizic, dupa ce a renuntat, chiar inaintea primului Grand Slam al anului, la cel mai vechi om din staff-ul sau, Teo Cercel.

Simona Halep, increzatoare inainte de turneele de la Dubai si Doha

Simona Halep a parasit vineri tara, fostul lider mondial plecand spre Dubai, acolo unde are de aparat faza sferturilor atinsa in 2019. La Doha, Simona a disputat finala anul trecut, invinsa fiind de Elise Mertens.

Simona Halep, increzatoare inainte de turneele de la Dubai si Doha

Simona Halep a parasit vineri tara, fostul lider mondial plecand spre Dubai, acolo unde are de aparat faza sferturilor atinsa in 2019. La Doha, Simona a disputat finala anul trecut, invinsa fiind de Elise Mertens.

Simona Halep si-a aflat traseul in turneul de la Dubai. Kim Clijsters marcheaza revenirea cu un meci tare in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul virtual spre un posibil al doilea titlu al carierei la Dubai. Tragerea la sorti a tabloului principal a avut loc sambata dimineata si a generat un meci tare pentru belgianca Kim Clijsters, aflata la prima sa aparitie in competitie dupa o pauza de mai bine de sapte ani.

Simona Halep si anuntul care pune pe jar o tara intreaga: E normal sa fiu pe final de cariera (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, sustine ca este pe final de cariera, desi a marturisit ca inca nu se gandeste la retragere. De 10 ani in circuitul profesionist, cea mai titrata tenismena a Romaniei va implini.

Simona Halep, boicot la FedCup. Federatia Romana de Tenis, masuri legate de sportiva

Simona Halep hotaraste sa boicoteze meciurile de la Fed Cup. Federatia Romana de Tenis vrea sa ia masuri in legatura cu aceasta decizie. De ce a luat Simona aceasta hotarare? Simona Halep, boicot la FedCup. Simona Halep a luat hotararea sa boicoteze meciurile din cadrul Fed Cup, aceasta fiind nemultumita de schimbarile facute. Cei din .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )