Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Eastbourne: Simona Halep va evolua miercuri la simplu (cu Polona Hercog), dar si la dublu

Ziua de miercuri va fi una plina de actiune pentru Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa evolueze in proba de simplu de la Eastbourne cu Polona Hercog, din optimi), dar si in cea de dublu alaturi de Raluca Olaru). Competitia britanica este dotata cu premii totale in valoare de 684. 080 de euro. continuă pe Hotnews

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 Victorie pe repede inainte; Polona Hercog, urmatoarea adversara

Simona Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de o Su-Wei Hsieh 29 WTA) care nu si-a putut pune in aplicare jocul diversificat. Romanca a evoluat excelent in primul meci disputat pe iarba in 2019, a controlat disputa de la un capat la celalalt, a facut nu mai putin de cinci break-uri doua in primul set, trei in al doilea) si s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne, dupa ce a castigat cu 6-2, 6-0.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in sferturi (6-1, 4-6, 6-3 cu Polona Hercog) Meci de gala cu Angelique Kerber

Simona Halep a dominat in mare parte meciul cu Polona Hercog gratie planului tactic respectat foarte bine agresiva la retur, deplasare superioara de pe linia de fund, cu solutii inspirate in momentele cheie), dar a pierdut putin fraiele in setul al doilea a avut doua game-uri de serviciu pierdute la zero). A fost pana la urma o victorie care s-a conturat dupa o ora si 48 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-3. in sferturile de la Eastbourne, Simona va da peste una dintre vechile ei rivale, Angelique Kerber campioana en-titre de la Wimbledon).

Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Simona Halep 7 WTA) va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber 5 WTA) si in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

WTA Eastbourne: Meciul Simonei Halep cu Angelique Kerber din sferturi are loc joi, in jurul orei 14:30

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

Simona Halep, inainte de debutul la Eastbourne: Am jucat foarte bine in trecut pe iarba si sper sa o fac din nou

Simona Halep 7 WTA) a inceput perfect sezonul de iarba, duminica, trecand in turul doi in proba de dublu de la Eastbourne, alaturi de Raluca Olaru. Fostul lider mondial are asteptari mari si la simplu, unde va debuta marti.

VICTORIE pentru Simona Halep la turneul de la Eastbourne

Simona Halep7 WTA) s-a calificat in sferturile turneului de la WTA Eastbourne. Romanca a invins-o, miercuri, pe sportivadin Slovenia, Polona Hercog 60 WTA).

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Eastbourne (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 998. 712 dolari, miercuri,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )