Libnet.ro
UNICEF

13:30

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au stabilit programul zilei de miercuri, iar Simona Halep 3 WTA) o va infrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova 46 WTA), de la ora 13:00, in optimile intrecerii.

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

Simona Halep ajunge in semifinale la Madrid: In continuare iau antibiotic

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa semifinala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, competitie pe care a castigat-o de doua ori in cariera. Halep a invins-o in doua seturi, joi, pe Ashleigh Barty din Australia, locul 9 WTA, cu 7-5, 7-5.

WTA Madrid: Simona Halep vs Johanna Konta 7-5, 6-1/ Halep, in optimi - Testata doar un set

Johanna Konta din primul set a adus aminte de varianta de top din 2017, atunci cand ajungea in semifinale la Wimbledon. Britanica a pus totul pe cartea ofensivei, a condus cu 4-2, dar Simona a stiut cum sa varieze si sa o scoata pas cu pas pe britanica din zona de confort. Dupa ce a castigat cu 7-5 primul set, Halep s-a dezlantuit si a castigat a doua mansa cu 6-1. in fata unei adversare care parea teleghidata, Simona a aratat multa inteligenta in joc, numarul trei mondial apasand butoanele potrivite pentru a o scoate pe Konta din priza. in optimi, Halep va da peste Viktoria Kuzmova Slovacia, locul 46 WTA). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )