Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj, amendata dupa dubla cu Sevilla din Europa League

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj, amendata dupa dubla cu Sevilla din Europa League

Ne amintim cu aceasta ocazie ca a existat o vreme cand inca se juca fotbal, iar CFR Cluj a evoluat chiar in acest an in saisprezecimile Europa League. continuă pe Online Sport

Italia si Spania raman, tarile cele mai grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa

Italia si Spania raman tarile grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa. Autoritatile italiene au raportat inca 812 decese, iar numarul total al celor care si-au pierdut viata se apropie de 12. in Spania, tot in ultimele 24 de ore au fost anuntate peste 812 morti, iar aceste cifre au transformat Spania in tara cea de-a doua dupa numarul de victime la nivel mondial. Cu toate acestea, atat in Spania cat si in Italia, cresterea numarului de cazuri de coronavirus pare sa incetineasca in acest moment. Franta insa se confrunta cu un record de decese: 418 decese in ultimele 24 de ore.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Costul orar al fortei de munca din Romania, penultimul din Europa

Costul orar al fortei de munca din Romania, de 7,7 euro, era in 2019 al doilea cel mai mic din Europa, inaintea Bulgariei 6 euro) si dupa Lituania 9,4 euro), dar are cea mai mare crestere procentuala, de 13,1%, din uniune, in perioada mentionata, arata datele Eurostat, citat de Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )