Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rosu in Stefan cel Mare. Cainii pierd pe teren propriu in superioritate numerica

Online Sport Online Sport,
Cod rosu in Stefan cel Mare. Cainii pierd pe teren propriu in superioritate numerica

Dinamo a pierdut primul meci dupa reluarea campionatului, scor 1-3, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Un meci in care Dinamo a evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica si a ratat o lovitura de la 11 metri la 0-1. continuă pe Online Sport

Vacanta la conacul unui paharnic al lui Stefan cel Mare. Cum l-a transformat un fost luptator in Legiunea Straina

Un fost luptator in Legiunea straina a reusit sa cladeasca un adevarat paradis ecologic intr-un sat din Botosani. Pensiunea agroturistica e amenajata in conacul unui fost paharnic al domnitorului Stefan cel Mare, iar cei care-i trec pragul descopera bucuriile traiului simplu, de odinioara.

Cum au devenit moldovenii cosmarul muntenilor in Evul Mediu. Stefan cel Mare a trecut Tara Romaneasca prin foc si sabie

In ciuda promovarii unei imagini a unitatii lumii medievale romanesti, Moldova si Tara Romaneasca au avut momente de maxima incordare militara si politica. De altfel, cel mai crunt episod a avut loc in timpul lui Stefan cel Mare, atunci cand domnitorul moldovean a invadat si a pradat crunt Valahia.

Pericol de inundatii pe aproape toate raurile din tara: Doua judete sub cod rosu de inundatii, 27 sub cod portocaliu si 39 sub cod galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a transmis mai multe avertizari privind cresterea cotelor de inundatie si pericol pe aproape toate raurile si bazinele hidrografice din tara, fiind in vigoare 39 de avertizari cod galben, 27 de cod portocaliu si doua cod rosu de inundatii.

Cod rosu de inundatii in Mures si Harghita

Hidrologii au emis, sambata dimineata, o avertizare Cod rosu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Mures si Harghita pana la ora 16.

Cinci localitati din Caras-Severin, sub cod rosu meteorologic

Meteorologii au transmis, vineri seara, o avertizare Cod rosu pentru cinci localitati din judetul Ca.

Cod rosu meteorologic pentru cinci localitati din Caras-Severin. A fost transmis mesaj Ro-Alert catre populatie

Meteorologii au transmis, vineri seara, o avertizare Cod rosu pentru cinci localitati din judetul Caras-Severin. Astfel, se estimeaza ca precipitatiile pot ajunge la 45-50 litri pe metru patrat, iar populatia a primit mesaj Ro-Alert pentru a se feri de posibile inundatii.

Marcel Vela, mobilizare totala si operatiuni de salvare pe cod rosu: Evacuam 500 de persoane

Marcel Vela a anuntat mobilizarea totala in zonele afectate de cod rosu, dupa ce Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o avertizare de inundatii si depasiri ale Cotelor de Aparare, valabila pana vineri dimineata pe rauri din judetele Timis, Caras Severin, Hunedoara si Arad.

Cod rosu de furtuna in judetele Timis si Caras - Severin. Sunt afectate peste 70 de localitati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod rosu de precipitatii pentru judetele Timis si Caras Severin. Potrivit hartii specialistilor, sunt afectate in total peste 70 de localitati.

Cod rosu de ploi torentiale in Timis si Caras-Severin. Zeci de case au fost inundate

Cod rosu de ploi torentiale, au anuntat meteorologii. Avertizarea e valabila pana la ora 17.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )