Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu, mesaj superb pentru fanii ei din Romania: Ce a declarat pustoaica in presa din Canada

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu, mesaj superb pentru fanii ei din Romania: Ce a declarat pustoaica in presa din Canada

Dintre toate jucatoarele din noul val care si-au scos capul in circuitul feminin, Bianca Andreescu 19 ani) pare a fi cea mai buna. continuă pe Adevărul

DigiSport: Cat de bine vorbeste Bianca Andreescu limba romana? Mesajul superb pentru fanii din Romania

Bianca Andreescu are fanii de partea ei la Toronto, acolo unde va lupta cu Serena Williams pentru marele trofeu. La fiecare meci, jucatoarea canadiana cu origini romanesti a fost incurajata atat de canadieni, cat si de romani. Pe langa sprijinul fanilor, la Rogers Cup, Bianca i-a avut alaturi si pe parintii ei. Ea a oferit un interviu in limba romana pentru Digi Sport.

Ce a remarcat Serena Williams la Bianca Andreescu. Americanca i-a transmis un mesaj castigatoarei de la Rogers Cup

Bianca Andreescu este castigatoarea Rogers Cup, beneficiind de abandonul din finala al Serenei Williams, pe care o conducea in primul set cu 3-1.

Bianca Andreescu, felicitata de premierul Canadei. Declaratie superba a lui Justin Trudeau

Succesul de la Rogers Cup al jucatoarei cu origini in Romania care reprezinta Canada, Bianca Andreescu, a fost remarcat si de primul minstru al tarii sale adoptive, Justin Trudeau.

Digi Sport: Ce scrie presa internationala despre gestul facut de Bianca Andreescu in timp ce Serena Williams plangea in hohote

Bianca Andreescu a castigat Rogers Cup, dupa abandonul Serenei Williams, iar momentele de la final au facut inconjurul lumii. Tanara sportiva din Canada 19 ani) s-a dus langa adversara sa, marea campioana americana, pentru a o consola. Serena Williams 37 de ani) plangea in hohote, iar Bianca Andreescu a mers si a luat-o in brate, dupa care i-a spus cateva cuvinte, in aplauzele celor prezenti.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

VIDEO Bianca Andreescu, campioana la Toronto dupa ce Serena Williams s-a retras in primul set Al doilea titlu din cariera

Finala de la Toronto Rogers Cup) s-a terminat dupa doar 18 minute de joc, dupa ce Serena Williams a abandonat la scorul de 3-1 pentru adversara in primul set. intr-un moment emotionant, in care Bianca Andreescu noua campioana) a imbratisat-o pe americanca, aceasta i-a spus ca simte dureri in zona superioara a spatelui. Acesta este al doilea titlu din cariera jucatoarei canadiene de origine romana, care s-a impus si la Indian Wells in 2019. in urma acestui rezultat, Bianca va urca pana pe locul 14 in clasamentul WTA si pe pozitia a opta in ierarhia WTA Race conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor).

Bomba in finala de la Rogers Cup! Bianca Andreescu a castigat trofeul, dar Serena a luat pe toata lumea pe nepregatite

Bianca Andreescu a castigat turneul Rogers Cup de la Toronto, dupa ce adversara ei din finala, Serena Williams, a abandonat dupa doar 19 minute, la scorul de 3-1 pentru adversara.

Bianca Andreescu, accidentarea, revenirea si marele duel cu Serena Williams

De multe ori, in tenisul masculin, publicul asteapta adevarata explozie a jucatorilor mai tineri, la nivelul performantei. Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas au ajuns in topul mondial, dar un element emotional pare sa le lipseasca momentan. Ei bine, nu acelasi lucru putem afirma despre Bianca Andreescu. in ciuda persistentei inconfortului fizic, sportiva de 19 ani pare sa treaca efectiv prin orice inconvenient pentru fiecare victorie.

Performanta uriasa pentru Bianca Andreescu. Cum a schimbat ea istoria tenisului canadian prin calificarea in finala Rogers Cup

Jucatoarea canadiana, de origine romana, Bianca Andreescu, locul 27 WTA, s-a calificat, in finala turneului Rogers Cup, de la Toronto.

Ce a declarat Simona Halep despre Bianca Andreescu, dupa ce canadianca a castigat Rogers Cup, la Toronto

Bianca Andreescu a dat lovitura la revenirea in circuitul WTA, castiand turneul de la Toronto, unde a intalnit-o in finala pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )