Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

B1 B1,
Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungariei: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as. continuă pe B1

Bucurie imensa la ECHIPA NATIONALA DE HANDBAL, dupa victoria cu Ungaria: Cum au petrecut Cristina Neagu si colegele ei. Fanii le-au asteptat in strada (VIDEO SENZATIONAL)

Bucurie mare in echipa de hadbal a romaniei, dupa ce vineri a invins Ungaria si s-a calificat in grupele principale ale Mondialului. Cristina Neagu si colegele ei s-au distrat impreuna cu fanii care le-au as.

Cum a reactionat Cristina Neagu, dupa calificarea in grupele principale. Ce s-a intamplat dupa victoria impotriva Ungariei

Romania a invins Ungaria cu scorul de 28-27 si s-a calificat in grupele principale aleCampionatului Mondial de Handbal din Japonia. Tricolorele au fost conduse cu 16-10 la pauza, dar au jucat exemplar si au revenit spectaculos. Cristina Neagu a oferit prima reactie dupa meci. Cristina Neagu a inscris golul victoriei in partida Romania Ungaria .

Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu dupa victoria tricolorelor in fata Ungariei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a salutat victoria nationalei de handbal feminin in fata Ungariei, dar priveste sceptic viitorul participarii Romaniei la Mondialele de la Tokyo. Daca.

Digi Sport: Reactia premierului Ungariei, Viktor Orban, dupa victoria Romaniei la Mondialul din Japonia

Romania a invins dramatic Ungaria la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia - a fost un meci de infarct dupa ce reprezentativa maghiara conducea cu 26-24 in minutul 57, tricolorele au intors extraordinar soarta partidei marcand golul victoriei cu 8 secunde inainte de final.

Tomas Ryde, prima reactie dupa victoria cu Ungaria

Suedezul Tomas Ryde este un antrenor fericit dupa ce Romania a invins Ungaria, cu 27-26, in meciul decisiv pentru calificarea in grupele principale.

George Puscas saluta numirea lui Mirel Radoi la echipa nationala: Vom face treaba buna impreuna

Atacantul George Puscas traieste inca un an de vis, dupa evolutia incantatoare de la Campionatul European de tineret, promovarea la echipa mare, hattrick-ul recent reusit in Championship si premiul pentru fotbalistul roman al anului 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )