Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Mesajul prin care fanii maghiari i-au provocat pe romani, la startul partidei de la Mondialul de handbal

Adevărul Adevărul,
FOTO Mesajul prin care fanii maghiari i-au provocat pe romani, la startul partidei de la Mondialul de handbal

Fanii maghiari au provocat inaintea duelului Romania - Ungaria de la Campionatul Mondial de handbal de la Kumamoto, printr-un banner in care cereau inapoi Transilvania. continuă pe Adevărul

Handbal: ce mesaj au afisat fanii maghiari, la meciul cu Romania. Galeria noastra, la un pas sa riposteze

Mesajul din partea fanilor maghiari, afisat inainte de debutul meciului de handbal cu Romania, a starnit revolta din partea galeriei noastre, aceasta fiind la un pas de a riposta. Se pare ca suporterii din tara vecina au facut tot posibilul pentru a-i intarata pe romani, iar astfel au lansat la vedere un banner cu un .

Cum faci sa nu te bazezi doar pe banii din pensia de la stat. Metoda prin care poti duce un trai decent la batranete

Pilonul II de pensii private obligatorii este din nou subiect de discutie. Presa centrala scria ca doreste o micsorare a acelei parti din contributia obligatorie a salariatului la sistemul de pensii. Cum ar putea batranii sa aiba un trai decent la batranete, fara sa se bazeze prea mult pe pensia de la stat? Cum sa .

Cum arata Carmen Harra in tinerete. Transformarea prin care a trecut romanca este fabuloasa

Cunoscuta datorita previziunilor sale, cateodata sumbre, despre celebritatile de la noi, Carmen Harra s-a transformat foarte mult, fata de cum se afisa aceasta in anii de tinerete. Stabilita de foarte multi ani in Statele Unite ale Americii, pe aceasta a schimbat-o trecerea anilor, dar nu cu mult, pentru ca psihologul vedetelor inca seamana cu cea .

5 metode prin care companiile pot recruta cei mai buni oameni pentru posturile disponibile

Angajarea persoanei potrivite pentru un post disponibil este o provocare tot mai dificila pentru multe companii. Nu numai ca acest proces este unul indelungat, care se poate intinde pe luni bune, dar angajarea unui om nepregatit sau nepotrivit este o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )