Libnet.ro
UNICEF

23:45

Incidente la meciul arbitrat de Ovidiu Hategan in Europa League

Online Sport Online Sport,
Incidente la meciul arbitrat de Ovidiu Hategan in Europa League

Partida dintre Istanbul BB si AS Roma a fost intrerupta cinci minute de arbitrul Ovidiu Hategan din cauza unor incidente provocate de fanii gazdelor. continuă pe Online Sport

Ovidiu Hategan delegat la un meci incins de Europa League

Arbitrul international Ovidiu Hategan va oficia in aceasta saptamana la partida de Europa League dintre Istanbul Baskeshir si AS Roma, meci din Grupa J a competitiei.

Ovidiu Hategan, delegat in Europa League. Ce meci va conduce la centru

Arbitrul roman Ovidiu Hategan va conduce meciul dintre Istanbul Baskeshir si AS Roma, care va avea l.

IFFHS: Topul celor mai buni arbitri in 2019 - Ovidiu Hategan, pe locul 23

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a fotbalului IFFHS) a dat publicitatii topul celor mai buni arbitri in 2019, iar romanul Ovidiu Hategan se afla pe locul 23. Prima pozitie este ocupata de slovenul Damir Skomina, acesta fiind urmat de germanul Felix Brych si de olandezul Bjorn Kuipers.

Lazio CFR Cluj, LIVE, etapa a cincea Europa League. De la ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1

CFR Cluj se pregateste pentru cel de-al cincilea test european. Azi, 28 noiembrie, Romania se intalneste cu Lazio in etapa a cincea din grupa E a Europa League. La ce ora incepe meciul pe Digi Sport 1? Lazio CFR Cluj, LIVE. La ce ora incepe meciul? Mari emotii pentru sussinatorii campioanei Romaniei! Acestia vor .

EUROPA LEAGUE CFR Cluj, la un punct de primavara europeana

Fotbalul autohton poate avea, astazi, un motiv de satisfactie, la finele unui an cu putin alb nationala de tineret) si foarte mult gri cu nuante de negru seniorii). CFR Cluj este foarte aproape de o performanta notabila, calificarea in primavara europeana a Europa League. Echipa campioana are nevoie de un singur punct in meciurile cu Lazio si Celtic pentru a-si asigura calificarea in saisprezecimile de finala. CFR o va intalni pe Lazio, azi, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, in Grupa E a Europa League.

Europa League: Lazio vs CFR - La un punct distanta de fericire

Cu noua puncte acumulate dupa primele patru meciuri disputate, CFR Cluj se afla foarte aproape de calificarea in primavara Europa League. Un singur punct o desparte de aceasta performanta. Daca va putea el sa fie luat de pe Stadio Olimpico vom afla in aceasta seara, de la ora 22:00. Confruntarea Lazio vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTv si LiveText pe HotNews. ro.

Europa League: Fayenoord, fara spectatori la meciul cu FC Porto

UEFA a interzis clubului Feyenoord Rotterdam sa vanda bilete suporterilor sai pentru meciul pe care .

Programul meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi din grupele Europa Laegue, penultima etapa inaintea stabilirii echipelor calificate in 16-imile de finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )